• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar bana duaaa edin nolur normalde 1 gün içinde adet yani 16 Kasım yani bugün içerisinde adet olmam lazim ama henüz gelen giden yok. İnşallah hamileyimdir çok istiyorum Rabbim biliyor:KK43: tabi hayırlısı olsun inşallah. Ayaklarım usuyor kasiklarim ağrıyor baş dönmesi var yumurtaliklarim da iğne gibi batmalar var ama adet belirtisi de olabilir tabi. :KK43: nolur bana dua edin. Rabbim beni ve tüm anne olmak isteyenlerin duasını kabul etsin hayırlısıyla aminnnn

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudukça içimi bir neşe ve heyecan kapladı. ADt tarihim 25 Kasım ve bende beklemedeyim.su gibi süt renginde beyaz akinti m var belim özellikle bugün fena ağrıyor. Is yapinca bi yorgunluk ve hafif bas donmesi.Sol kasigimda seğir më ağrı batma var .göğüslerimdee ağrı yok her ay olurdu bu da..her adet öncesi bu yazdığım belirtiler oluyo bende .o yüzden yine mi kirmizilar gelecek diye de düşünmekten alamıyorum kendimi.zaman lehimize ilerler inşallah ve hamile haberlerimizi alalım aminnn

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudukça içimi bir neşe ve heyecan kapladı. ADt tarihim 25 Kasım ve bende beklemedeyim.su gibi süt renginde beyaz akinti m var belim özellikle bugün fena ağrıyor. Is yapinca bi yorgunluk ve hafif bas donmesi.Sol kasigimda seğir më ağrı batma var .göğüslerimdee ağrı yok her ay olurdu bu da..her adet öncesi bu yazdığım belirtiler oluyo bende .o yüzden yine mi kirmizilar gelecek diye de düşünmekten alamıyorum kendimi.zaman lehimize ilerler inşallah ve hamile haberlerimizi alalım aminnn

İnşallah hamilesindir canım. Ama kendini kaptirma sakin hayal kırıklığı oluyor sonra. Bizde 4 aydır calismadayiz ama bakalım. Bugün adet olmam gerekiyor normalde ama henüz olmadim belim feci ağrıyor ama korkuyorum olucam diye

Bata 5 gun kaldi sabah erken gebelik testi yaptim ama negatif :( sanirim tutturamadim :( gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi?

Bata 5 gun kaldi sabah erken gebelik testi yaptim ama negatif :KK43: sanirim tutturamadim :KK43: gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi?

Bende adetime 5 gün önceden yaptım bende de bişey çıkmadı. Bugün hasta olmam lazım ama olmadım henuz. Hemen belli olmuyor diyolar ama sen yinede umitlenme ben bunu 4 aydır yaşıyorum insan üzülüyor :, (

Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?

Canım bende inanılmaz susuyorum ya ağzım dilim kuruyor sık lavoboya çıkıyorum 2 gundur midem de bulanıyor bat a 4 gun var idrar testi yapsam çıkar mı ki ya

Back