Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar merhaba benimadetim de 25 kasim normalde adet oncesi gohuslerim siser dolgunlasirdi fakat bua y hic buyunedi ve diger gebelik beliirtisi yok sizce belirtide olmadan gebe olmus olabilr miyim

Arkadaslar merhaba benimadetim de 25 kasim normalde adet oncesi gohuslerim siser dolgunlasirdi fakat bua y hic buyunedi ve diger gebelik beliirtisi yok sizce belirtide olmadan gebe olmus olabilr miyim
Senin adetine daha cok var canim. Belirti olacak diyede bir sart yok bunyeden bünyeye değişiyor zaten belirtiler. Yumurtlama ne zamandi senin

7 ile 11 arasiydi di canim.ama isin tuhaf yanida ben bu ay klomen kullandim normelde yu.urtlama gunumde akinti olurdu oda olmadi .yani bu ay ne yumurtlama ne adet nede gebelik belirtisi hic biri olmadi.acaba ben bu ay hic yumurtlamadim mi .

Kizlar merhaba iki aydır 33 gunde bir adet oluyordun ondan önce 28-29 günde oluyordum.
33 gun hesabıma göre BAT ım 23 Kasım. .
Yalnız bu ay ovulasyon testi kullandım ve adetimin 15.günü yumurtlama gerçekleşti..
Yumurtlama gününe göre de BAT ım 18 Kasım. .
Ama benim bugün lekelenmem oldu az önce lavaboya gittim kahverengi akıntım olmuş peçeteye sildikce de kahverengi leke oluyor.
Daha nerdeyse bir hafta var neden böyle oldu ki... Çok korkuyorum hamile degilmiyim

7 ile 11 arasiydi di canim.ama isin tuhaf yanida ben bu ay klomen kullandim normelde yu.urtlama gunumde akinti olurdu oda olmadi .yani bu ay ne yumurtlama ne adet nede gebelik belirtisi hic biri olmadi.acaba ben bu ay hic yumurtlamadim mi .
Doktor mu verdi klomeni canim. yumurta takibi yaptirmadin doktora ama. Belirti yok diye umidini yitirme canim. İlla belirti olmasina gerek yok. Adet gününe doğru bakalim birseyler degisir mi. Biraz daha bekleyecen canim mecburen. İnşallah hamilesindir bebegin senledir.

Lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasida olabilir canim.baska belirtin var mi canim.

Lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasida olabilir canim.baska belirtin var mi canim.
Canım belirti olarak var bişeyler ama kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü daha öncede belirtiler yaşayıp sonu hüsran oluyordu psikolojikti yani.. şimdi belirtileri onemsememeye çalışıyorum. . Bugün yumurtlama dan sonraki 10.günüm şimdi yine gittim lavaboya peçeteye bişey gelmedi çok korkuyorum bu ayda olmayacak diye..
Yerleşme kanaması ne canım onu bilmiyorum

Döllenen yumurta rahme ilerler ve rahim duvarına yerleşir. Rahim duvarı kan ve besinler bakımından çok zengin olduğundan, yumurta yerleştiğinde dışarıya kan akışı olur. Bu kan akışı, implantasyon yani yerlesme kanaması olarak bilinir canim ve genellikle kadınların üçte biri hamileliğinde bunu yaşar, dolayısıyla oldukça yaygındır. Genellikle dollenmeden 10 gun sonra gerçekleşiyor yerlesme kanamasi. Hafif lekelenme seklinde pembe yada kahverengi oluyor. Adet kanamasi gibi yoğun olmaz. O yuzden seninki yerlesme kanamasi olabilir.

Doktor verdi de klomeni ama yunurta takibine gidemedim.insaalh dedigin gibi olur canim.yoksa her ay adet guni bir yikim resmen.

Ay canimmmm inşallah öyledir ya içime su serptin çok sağol canım inşallah öyledir..
Nasıl korktum anlatamam... İnşallah dediğin gibi olur canım tamda benim 10.günüm.
.

eğer adet trihinden önce az bir kanaman olupta devamı yoksa bu bebişin yerleşme kanaması olabilyor cnm. inşallahseninde öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…