- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Benim bu sabah 35,8 çıktı canım @yunus_ciklet
inşllahh bu sefer Rabbim nasip eder hepimize inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu sabah 35,8 çıktı canım @yunus_ciklet
inşllahh bu sefer Rabbim nasip eder hepimize inşallahh
Hadi hayırlısı canım inşallah positif olur o da benimde gelen güden yok henüz inşallah gelmez ama belirtiler aynı adet olacakmışım gibi bel ağrısı göğüslerde hassasiyet duygusallık vs tavan durumdakızlar misafirim old. için gebelik testi alamamıştım ya . internetten sipariş verdim dün. inşallah bu gün gelirde bidaha yaparım :)
Düşmesi neye işaret ola ki acabaBenim bu sabah 35,8 çıktı canım @yunus_ciklet
Düşmesi neye işaret ola ki acaba
Düşmesi neye işaret ola ki acaba
Günaydınshoji tatil bugün evde dinlenmece ateşim 36 :00 çıktı sen nasılsın bakalım
Hadi hayırlısı canım inşallah positif olur o da benimde gelen güden yok henüz inşallah gelmez ama belirtiler aynı adet olacakmışım gibi bel ağrısı göğüslerde hassasiyet duygusallık vs tavan durumda
kızlar benimde 37,1 :)
Ateşinde yüksek kesin hamilesin ya ne mutlu sanaa darısı bizim başımıza ben bugün yarın adet olucamkızlar benimde 37,1 :)
Yüksekmiş canım kesin hamilesin sen :)
Çalışmalara devam o zaman inşallah hamile kalırsın bu ay canımyumurtlamadan önce düşer diye yazıyor ama bakalım
Ateşinde yüksek kesin hamilesin ya ne mutlu sanaa darısı bizim başımıza ben bugün yarın adet olucam
Kızlar siz böyle söyleyince heyecanlandım şimdi :) . Ben hala inanamıyorumm
Test yapınca resmini eklersin canım bende var 10 tane test mesajla yollansa hemen yollayayım :)
36 canım sabah uyanınca ölçtüm adet olıcam ben belli acaip ağrım var mide bulantısıyla beraber az önce kustumperihan08 senin ateşin kaç cnm
kızlar benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen
hay agzın bal yesin emi o kadar istiyorum ki bu hayırlı haberi duymayı...Valla bu belirtiler hamilelikten olabilir.. Ben en çok göğüs hassasiyetine inanıyorum sende de 10 gün önceden olması hamile olabileceğini düşündürttü bana..