- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
İnşallah güzel haber alirsin canim. Heyecanla bekliyoruzhanıımlaarrrr iyi akşamlarr az önce acile gittim kan testi için. sonucu bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haber alirsin canim. Heyecanla bekliyoruzhanıımlaarrrr iyi akşamlarr az önce acile gittim kan testi için. sonucu bekliyorum![]()
İnşallah güzel haber alirsin canim. Heyecanla bekliyoruz
Oyyy maşallah superrrrKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı![]()
Niye nefes nefese kaliyorsunuz ki iş yaparken falan mi. Hic duymamıştım hamilelik belirtisi olarak. Baska belirtin var mi canim. Bata kac gün varkızlar sacma olacak belkı ama süreklı nefes nefese kalıyorum. gebelik belirtisi olabılır mı?
bılmıyorum cabuk yoruluyorum gıbı. biraz iş yaptıgımda ya da az önce biraz yürüdüm nefes nefese kaldım. cok yogun degıl ama nefes daralması bıraz bıraz. ağız kuruluğum oluyo su ıcıyorum süreklı bide. yüzümde hafıf hafıf yanmalar oluyor.Niye nefes nefese kaliyorsunuz ki iş yaparken falan mi. Hic duymamıştım hamilelik belirtisi olarak. Baska belirtin var mi canim. Bata kac gün var
Oyyy maşallah superrrrtebrik ederim canimm
Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin. Dua et bizim içinde. Cok sevindim inan
belirtilerin neydi canim adet gunun daha gecmemisti dimi.
kızlar sacma olacak belkı ama süreklı nefes nefese kalıyorum. gebelik belirtisi olabılır mı?
varmı belırtıler arasında?evet cnm olabilir.
O zaman mide agrisida hamilelik belirtisi demek canimevet cnm geçmemişti. midem ağrıyordu. bide bir hafta önce kasıklarım çok ağrıdı o kadar. ben o kasık ağrısından şüphelenmemiştim ama midem ağrıyınca hissetmiştim. çünkü hiç midem ağrımazdı
O zaman olabilirsin hamile canim. Idrar testi yaptin mi. Adetine kac gun kaldibılmıyorum cabuk yoruluyorum gıbı. biraz iş yaptıgımda ya da az önce biraz yürüdüm nefes nefese kaldım. cok yogun degıl ama nefes daralması bıraz bıraz. ağız kuruluğum oluyo su ıcıyorum süreklı bide. yüzümde hafıf hafıf yanmalar oluyor.
Canımm çokk sevindimmm tebriklerr çok mutlu olmalısınn ne güzell dualarını eksik etme bizdenKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı![]()
varmı belırtıler arasında?
Canımm çokk sevindimmm tebriklerr çok mutlu olmalısınn ne güzell dualarını eksik etme bizden![]()
adetime 2-3 gün var. bılmıyorum yapmadım. gecerse adetım oyle yaparım canm.O zaman olabilirsin hamile canim. Idrar testi yaptin mi. Adetine kac gun kaldi
Tamam canim. İnşallah hamilesindiradetime 2-3 gün var. bılmıyorum yapmadım. gecerse adetım oyle yaparım canm.
Doktora gidicek misin kontrole?allah razı olsun cnm. ve tabikide dualarım sizinle
Moralini bozma canim inşallah hamilesindir ama adet olsanda üzülme diger ay denemelere devam. Pes etmek yokKızlar benim bat yarın ama üç dört gündür çok ağrım var sanki adetmişim gibi göğüslerim de çok hassas sadece sonuca ulaşmak istiyorum adet olacaksam olayım çünkü normalde hiç böyle olmazdı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden mi böyle oldu acaba hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum çünkü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı off çok zor bu işler![]()