• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Niye nefes nefese kaliyorsunuz ki iş yaparken falan mi. Hic duymamıştım hamilelik belirtisi olarak. Baska belirtin var mi canim. Bata kac gün var
bılmıyorum cabuk yoruluyorum gıbı. biraz iş yaptıgımda ya da az önce biraz yürüdüm nefes nefese kaldım. cok yogun degıl ama nefes daralması bıraz bıraz. ağız kuruluğum oluyo su ıcıyorum süreklı bide. yüzümde hafıf hafıf yanmalar oluyor.

Oyyy maşallah superrrr:KK73::KK73::KK73::KK73: tebrik ederim canimm:KK9::KK9::KK9:Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin. Dua et bizim içinde. Cok sevindim inan :KK5: belirtilerin neydi canim adet gunun daha gecmemisti dimi.

evet cnm geçmemişti. midem ağrıyordu. bide bir hafta önce kasıklarım çok ağrıdı o kadar. ben o kasık ağrısından şüphelenmemiştim ama midem ağrıyınca hissetmiştim. çünkü hiç midem ağrımazdı

bılmıyorum cabuk yoruluyorum gıbı. biraz iş yaptıgımda ya da az önce biraz yürüdüm nefes nefese kaldım. cok yogun degıl ama nefes daralması bıraz bıraz. ağız kuruluğum oluyo su ıcıyorum süreklı bide. yüzümde hafıf hafıf yanmalar oluyor.
O zaman olabilirsin hamile canim. Idrar testi yaptin mi. Adetine kac gun kaldi

Kızlar benim bat yarın ama üç dört gündür çok ağrım var sanki adetmişim gibi göğüslerim de çok hassas sadece sonuca ulaşmak istiyorum adet olacaksam olayım çünkü normalde hiç böyle olmazdı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden mi böyle oldu acaba hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum çünkü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı off çok zor bu işler :(

Kızlar benim bat yarın ama üç dört gündür çok ağrım var sanki adetmişim gibi göğüslerim de çok hassas sadece sonuca ulaşmak istiyorum adet olacaksam olayım çünkü normalde hiç böyle olmazdı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden mi böyle oldu acaba hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum çünkü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı off çok zor bu işler :KK43:
Moralini bozma canim inşallah hamilesindir ama adet olsanda üzülme diger ay denemelere devam. Pes etmek yok

Back