Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım bi dahakine inşallahMasallah bat'ım hic sasmadı hoop adet oldum
O kadarda umitlenmistim. Agrilarimla basbasayim sicak su torbasi ve ben yerimizi aldik![]()
Hadi hayırlsı yeni bebek haberlerini bekliyoruzHerkese merhaba çokça okuduktan sonra yazmak zamanı dedim..
Kızlar 2 aylik evliyim yumurtlamami hiç hesaplamadim ekim 24 te reglimden bitti ve Ogünden beri hiç korunmadık.
10 gündür göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile ağrıyor, birkaç gündür kasık ve bel ağrım mevcut, iki gündür sabah bir sancı oluyor hafif midem kalkıyor ve ardindan Afedersiniz ama ishal durumu oluşuyor.. ne bileyim bat yarın ya da öbür gün arada vajinama iğne batıyor sanki bilemedim ki....
Hadi hayırlsı yeni bebek haberlerini bekliyoruz
İnşallah Dünyaya bir insan gelecek elbet Allah ın bildiği vardır.Hepimiz vakti saatini beklemekteyiz canımİnşallah diyelim umut fakiri ekmeği hani olur da ya tutarsa![]()
her ıkısınede :) doktor bebek gunlerı vermıstı zaten ovulasyon testı kullanma dedı ama ben onun dedıgı gunlerde yumurtlamam oluyor mu dıye denemıstım bı kere 18.gunde pozıtıf cıkmıstı :) 8-10-12-14-16-18. gunlerı degerlendırdık canım.
dijital mi benimde vöyle dijital ölçümler yanıltıcı diyorlar ama
Valla benimde digital canım iki gündür de aynı çıkıyor ateşim.. Hergün aynı ateş ölçer ile ölçünce bence sorun olmaz.
Bi gün başka bi gün başka derece ile ölçülürsen sorun olacaktır. Tartı gibi :)
Yalnız sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçünün şekerler 0,2 lik yükselme bile önemli
GünaydınGünaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar nasılsınız?
@ koyuyorsun etiketleyeceğin ismi yazıyorsun altta zaten çıkıyor kişi onu işaretliyorsun canımkızlar etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz :)
kızlar misafirim old. için gebelik testi alamamıştım ya . internetten sipariş verdim dün. inşallah bu gün gelirde bidaha yaparım :)
Günaydınshoji tatil bugün evde dinlenmece ateşim 36 :00 çıktı sen nasılsın bakalım
@ koyuyorsun etiketleyeceğin ismi yazıyorsun altta zaten çıkıyor kişi onu işaretliyorsun canım