• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Herkese merhaba çokça okuduktan sonra yazmak zamanı dedim..
Kızlar 2 aylik evliyim yumurtlamami hiç hesaplamadim ekim 24 te reglimden bitti ve Ogünden beri hiç korunmadık.
10 gündür göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile ağrıyor, birkaç gündür kasık ve bel ağrım mevcut, iki gündür sabah bir sancı oluyor hafif midem kalkıyor ve ardindan Afedersiniz ama ishal durumu oluşuyor.. ne bileyim bat yarın ya da öbür gün arada vajinama iğne batıyor sanki bilemedim ki....

Herkese merhaba çokça okuduktan sonra yazmak zamanı dedim..
Kızlar 2 aylik evliyim yumurtlamami hiç hesaplamadim ekim 24 te reglimden bitti ve Ogünden beri hiç korunmadık.
10 gündür göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile ağrıyor, birkaç gündür kasık ve bel ağrım mevcut, iki gündür sabah bir sancı oluyor hafif midem kalkıyor ve ardindan Afedersiniz ama ishal durumu oluşuyor.. ne bileyim bat yarın ya da öbür gün arada vajinama iğne batıyor sanki bilemedim ki....
Hadi hayırlsı yeni bebek haberlerini bekliyoruz

Birde ben eylül ayında geciktirici kullandım balayindan dolayi onun bir etkisi var mıdır hala bilen var mı?

Misafirler vardı kızlar ancak geldim acaip ağrım var adet olucam sabaha kesin. Ateş ölçmeyede yarın sabahtan başlayacağım faydasını görürüm inşallah
Valla benimde digital canım iki gündür de aynı çıkıyor ateşim.. Hergün aynı ateş ölçer ile ölçünce bence sorun olmaz.
Bi gün başka bi gün başka derece ile ölçülürsen sorun olacaktır. Tartı gibi :)

Yalnız sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçünün şekerler 0,2 lik yükselme bile önemli

Back