• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar benim bat yarın ama üç dört gündür çok ağrım var sanki adetmişim gibi göğüslerim de çok hassas sadece sonuca ulaşmak istiyorum adet olacaksam olayım çünkü normalde hiç böyle olmazdı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden mi böyle oldu acaba hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum çünkü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı off çok zor bu işler :KK43:

Canım biliyorsun seninle batımız aynıydı. Benimde yarın bat ama çok şükür bugün iyi haberi alfım Rabbimin izniyle

eğer adet trihinden önce az bir kanaman olupta devamı yoksa bu bebişin yerleşme kanaması olabilyor cnm. inşallahseninde öyledir.
Kanama değildi canım kahverengi akıntı çamaşırim leke olmuştu bide peçeteyi silince geldi.. korkup hemen buraya yazdım sonra kesildi halada temiz canım...
Buarada seni çok tebrik ediyorum canım çok sevindimm:21:darısı başıma tüm isteyenlerin başına olur inşallah :nazar::nazar::nazar:

Kanama değildi canım kahverengi akıntı çamaşırim leke olmuştu bide peçeteyi silince geldi.. korkup hemen buraya yazdım sonra kesildi halada temiz canım...
Buarada seni çok tebrik ediyorum canım çok sevindimm:21:darısı başıma tüm isteyenlerin başına olur inşallah :nazar::nazar::nazar:

cnm bence sende hamişsin yoksa arada niye kanaman olsunki . inşallah iyi haberlerini alırız cnm

kızlar bu saatte ne işin var burda derseniz. iki gözü iki çeşme, çok aferdersiniz salya sü.. hastayım bide. hapşırık öksürük hepsi bi arada yatamadım geri kalktım :KK23:

Canım benim hep uykum var. Mide ağrım var geçen hafta kasıklarıma ağrı girmişti sonra geçti. Birde çok çabuk yoruluyorum. Kasığıma bıçak saplanıyor sanki. Bendeki belirtiler böyle cnm
Benimde adetime 11 gün var daha ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor usuttugumdenmi acaba diyorum.umitlenmekte istemiyorum :/

Kızlar günaydın bat bugündü ve geldi hiç şaşmaz benimksii en azından stresten kurtuldum bi sonraki aya devrettim herşeyi ateşim 35.07 çıktı bu sabah anlamıştım geliceğini ve bi saat demeden geldi kısmet herkese ii pazarlar harika bi hava var bugün izmirde çıkıp gezicez şimdi eşim ve arkadaşlarla mutluluk enerji deposu yapıcam bugün herkese tavsiye ederim öpüyorum kızlar görüşürüz akşama...

Back