- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
nefes darlıgımı var cnm belırtılerde?evet cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nefes darlıgımı var cnm belırtılerde?evet cnm
Kızlar benim bat yarın ama üç dört gündür çok ağrım var sanki adetmişim gibi göğüslerim de çok hassas sadece sonuca ulaşmak istiyorum adet olacaksam olayım çünkü normalde hiç böyle olmazdı geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden mi böyle oldu acaba hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum çünkü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı off çok zor bu işler![]()
varmı belırtıler arasında?
O zaman mide agrisida hamilelik belirtisi demek canim![]()
Doktora gidicek misin kontrole?
KIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı![]()
Kanama değildi canım kahverengi akıntı çamaşırim leke olmuştu bide peçeteyi silince geldi.. korkup hemen buraya yazdım sonra kesildi halada temiz canım...eğer adet trihinden önce az bir kanaman olupta devamı yoksa bu bebişin yerleşme kanaması olabilyor cnm. inşallahseninde öyledir.
Gozun aydin canim Allah saglikla kavustursun sizi birbirinizeBizede dua etmeyi unutma
![]()
Kanama değildi canım kahverengi akıntı çamaşırim leke olmuştu bide peçeteyi silince geldi.. korkup hemen buraya yazdım sonra kesildi halada temiz canım...
Buarada seni çok tebrik ediyorum canım çok sevindimmdarısı başıma tüm isteyenlerin başına olur inşallah
![]()
bebeginiz hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.benim batim da yarin veya p.tesi insallah sizin gibi mutlu haber alirim iki yili gecti bekliyoruzşu anda oturmuş kabuğuyla limon yiyorum hastalığı atlatayım diye
bebeginiz hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.benim batim da yarin veya p.tesi insallah sizin gibi mutlu haber alirim iki yili gecti bekliyoruz
allah razı olsun cnm. Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallah. ve tabii burdaki herkese .
Kızlar hamis olanlar olmadan ne gibi belirtileriniz vardı?
Benimde adetime 11 gün var daha ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor usuttugumdenmi acaba diyorum.umitlenmekte istemiyorum :/Canım benim hep uykum var. Mide ağrım var geçen hafta kasıklarıma ağrı girmişti sonra geçti. Birde çok çabuk yoruluyorum. Kasığıma bıçak saplanıyor sanki. Bendeki belirtiler böyle cnm