Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

10 gün geçtiyse o zaman adetine 4 gün kalmışş yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyo canım.. E çok dayanamıyosan bi git baktır madem o zaman :)

31 ekım adetımın 12.gunuydu o gun yumurta akı gıbı uzayan bır akıntı geldı ordan suphelendım yumurtalama gunumdur muhtemelen dıye..

Hayal kırıklığı yaşamak istemediğin için canım gayet normal bekle biraz daha madem varmış daha beklemende fayda var :)

31 ekım adetımın 12.gunuydu o gun yumurta akı gıbı uzayan bır akıntı geldı ordan suphelendım yumurtalama gunumdur muhtemelen dıye..
anladım canım ama tüm literatürü araştırdım çatlamadan sonraki 14.günde regl olunur bu herkes için geçerliymiş.. Sadece kişilerin adet düzenlerinin farklı olmasının sebebi çatlama günlerinin farklı oluşu 14 gün kuralı sabit yani.. Sen bence ovulasyonunu testle takip etsen daha güvenli olur.. Tabi belki de hiç gerek kalmaz

dogrudur canım
hayırlısı bakalım

Canım ovulasyon testı yaptıgımda 18.günü pozıtıf cıkıyor ve 14 gun sonra regl gunu oluyor dediğine göre evet ama bu ay 12.gunumde geldı yumurta akı gibi akıntı o neydı ozaman acaba her ay yumurtlama gunlerı degısırmı,eğer degısıyorsa yumurtlamadan 14 gun sonrası regl günüme denk gelmıyor

Akıntı başkabişeyden de olmuş olabilir canım sen ovulasyon testine güven doğruyu gösterir

Aynen canım.. Peki sen yumurta akına göre mi beraber oldun ovulasyon testine göre mi?

her ıkısınede :) doktor bebek gunlerı vermıstı zaten ovulasyon testı kullanma dedı ama ben onun dedıgı gunlerde yumurtlamam oluyor mu dıye denemıstım bı kere 18.gunde pozıtıf cıkmıstı :) 8-10-12-14-16-18. gunlerı degerlendırdık canım.

E süper canım o zaman her iki ihtimali de kaçırmamışsın :)) Şimdi geriye beklemek kalıyo :)

Dijital aldım başka nasıl varki yunus_ciklet

Valla benimde digital canım iki gündür de aynı çıkıyor ateşim.. Hergün aynı ateş ölçer ile ölçünce bence sorun olmaz.
Bi gün başka bi gün başka derece ile ölçülürsen sorun olacaktır. Tartı gibi :)

Yalnız sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçünün şekerler 0,2 lik yükselme bile önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…