10 gün geçtiyse o zaman adetine 4 gün kalmışşyumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyo canım.. E çok dayanamıyosan bi git baktır madem o zaman :)[/QUOTE
20 kasımda adet olmam lazım canım,19 u gecesı leke leke baslıyor gelmeye tam 20 sınde oluyorum..
10 günü de gectı yanı o acıdan oyle yazdımayy ne bılıyım hem hamıleyım dıyor ıcımdekı ses nıye kararsızsam boyle
10 gün geçtiyse o zaman adetine 4 gün kalmışşyumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyo canım.. E çok dayanamıyosan bi git baktır madem o zaman :)
anladım canım ama tüm literatürü araştırdım çatlamadan sonraki 14.günde regl olunur bu herkes için geçerliymiş.. Sadece kişilerin adet düzenlerinin farklı olmasının sebebi çatlama günlerinin farklı oluşu 14 gün kuralı sabit yani.. Sen bence ovulasyonunu testle takip etsen daha güvenli olur.. Tabi belki de hiç gerek kalmaz31 ekım adetımın 12.gunuydu o gun yumurta akı gıbı uzayan bır akıntı geldı ordan suphelendım yumurtalama gunumdur muhtemelen dıye..
anladım canım ama tüm literatürü araştırdım çatlamadan sonraki 14.günde regl olunur bu herkes için geçerliymiş.. Sadece kişilerin adet düzenlerinin farklı olmasının sebebi çatlama günlerinin farklı oluşu 14 gün kuralı sabit yani.. Sen bence ovulasyonunu testle takip etsen daha güvenli olur.. Tabi belki de hiç gerek kalmaz
anladım canım ama tüm literatürü araştırdım çatlamadan sonraki 14.günde regl olunur bu herkes için geçerliymiş.. Sadece kişilerin adet düzenlerinin farklı olmasının sebebi çatlama günlerinin farklı oluşu 14 gün kuralı sabit yani.. Sen bence ovulasyonunu testle takip etsen daha güvenli olur.. Tabi belki de hiç gerek kalmaz
Akıntı başkabişeyden de olmuş olabilir canım sen ovulasyon testine güven doğruyu gösterirCanım ovulasyon testı yaptıgımda 18.günü pozıtıf cıkıyor ve 14 gun sonra regl gunu oluyor dediğine göre evet ama bu ay 12.gunumde geldı yumurta akı gibi akıntı o neydı ozaman acaba her ay yumurtlama gunlerı degısırmı,eğer degısıyorsa yumurtlamadan 14 gun sonrası regl günüme denk gelmıyor
Akıntı başkabişeyden de olmuş olabilir canım sen ovulasyon testine güven doğruyu gösterir
Aynen canım.. Peki sen yumurta akına göre mi beraber oldun ovulasyon testine göre mi?ılk defa boyle gelınce sasırdım bende; bekleyelım bakalım bı hafta sonra ogrencem nasılsa ak mı kara mı ..
Aynen canım.. Peki sen yumurta akına göre mi beraber oldun ovulasyon testine göre mi?
E süper canım o zaman her iki ihtimali de kaçırmamışsın :)) Şimdi geriye beklemek kalıyo :)her ıkısınede :) doktor bebek gunlerı vermıstı zaten ovulasyon testı kullanma dedı ama ben onun dedıgı gunlerde yumurtlamam oluyor mu dıye denemıstım bı kere 18.gunde pozıtıf cıkmıstı :) 8-10-12-14-16-18. gunlerı degerlendırdık canım.
E süper canım o zaman her iki ihtimali de kaçırmamışsın :)) Şimdi geriye beklemek kalıyo :)
Amin canım inşallah :)aynen Allah OL demiştir inşAllah cümlemizeeee
dijital mi benimde vöyle dijital ölçümler yanıltıcı diyorlar ama
Dijital aldım başka nasıl varkiyunus_ciklet
valla ne bileyim ağızdan ölçen vajinadan ölçen bende hiç bilmem onları bildiğim koltuk altı ölçüm var.Dijital aldım başka nasıl varkiyunus_ciklet
valla ne bileyim ağızdan ölçen vajinadan ölçen bende hiç bilmem onları bildiğim koltuk altı ölçüm var.
hadi hayırlısı kızlar ozaman beni adet tarih 08.12 günlerinimizi de paylaşalım..Bende koltuk altından ölçüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?