• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hanımlarr günaydın herkeseee .

size bir haberim var. :oops: dün akşam test yaptım . ama erken gebelik testi değil üzerinde adet geçtikten sonra diyo vede adetim en erken pazar günü gelebilir. ben yinede dayanamadım yaptım. ikinci çizgi de çıktı ama diğeri gibi koyu değil. silik ama görünüyo. sizce pozitif mi bilemedim. Birde Eşim bana ne dese beğenirsin ben zaten senin bir hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)
Masallahhhh insallah bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz hayirli olsun

son 4 günüm kaldı ama pek ümitli değilim hiç bir belirti yok.. ilginç bir şekilde adet belirtim de yok.. normalde göğüslerim acayip şişer ve acırdı.. :KK42:kafam allak bullak hiç birşeye adapte olamıyorum

son 4 günüm kaldı ama pek ümitli değilim hiç bir belirti yok.. ilginç bir şekilde adet belirtim de yok.. normalde göğüslerim acayip şişer ve acırdı.. :KK42:kafam allak bullak hiç birşeye adapte olamıyorum

Hoş geldin canım :KK3:Kendini tanıt bize

kaç yaşındasın kaç aydır deniyorsunuz herhangi bir hastalığın var mı?

Hoş geldin canım :KK3:Kendini tanıt bize

kaç yaşındasın kaç aydır deniyorsunuz herhangi bir hastalığın var mı?
teşekkürler hoşbulduk :KK15:. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır tam anlamıyla denediğimizi söyleyebilirim. herhengi bi sıkıntı yok dedi doktor ama adet düzensizliğim vardı korunmayı bırakmamla adetim düzene girdi çok şükür ama biraz sabırsızım sanırım.. hem ben hem de eşim çok çok istiyoruz.. artık eşim başka çocukları sevdikçe çocukça ama alınmaya bile başladım.. böyle işte çok dolmuşum galiba baya bi yazdım :oops:

teşekkürler hoşbulduk :KK15:. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır tam anlamıyla denediğimizi söyleyebilirim. herhengi bi sıkıntı yok dedi doktor ama adet düzensizliğim vardı korunmayı bırakmamla adetim düzene girdi çok şükür ama biraz sabırsızım sanırım.. hem ben hem de eşim çok çok istiyoruz.. artık eşim başka çocukları sevdikçe çocukça ama alınmaya bile başladım.. böyle işte çok dolmuşum galiba baya bi yazdım :oops:

Doğum kontrol hapı kullanıyordun anladığım kadarıyla bazıları d.kontrol hapını bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalıyor normal yani canım bence bir iki aya hamile kalırsın sende

Doğum kontrol hapı kullanıyordun anladığım kadarıyla bazıları d.kontrol hapını bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalıyor normal yani canım bence bir iki aya hamile kalırsın sende
yok hiç kullanmadım eşim korunuyordu sadece canım.. gebelik testi yapmak takıntı oldu galiba bende bi dahakine hiç almayacağım test ta ki adetim geçene kadar :KK17::KK17::KK17:

Hoşgeldin canım aramıza.. 5 ay aslında az bi süre ama seni gayet iyi anlıyorum.. ben haziran ayında korunmadığım ilk ayda hamile kaldım sonra bebeğim yaşamadı 2 aylıkken (6 Ağustos)alındı. 2 adet korundum 25-26 gün döngüm. şimdi korunmadığım bu 2. ayım 18 kasım regl günüm bekliyorum.. Ama sanki kendimi yıllardır hamile kalamıyomuşum gibi hissediyorum :( Sanırım o duygu hep aynı oluyo 1 ay da olsa 1 yıl da olsa.. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda :)

selam kızlar benımde 7 gün var adete, predıctor testi denedim bugün negatif çıktı halıyle çünkü beklenen adet gectıkten sonrakı 6 gunde sonuc verıyormus, adetım gecse zaten ben kan testı yaptırcam heralde gidip gebelık testı alcak halım yok :KK67: inş tutmustur ya yumurtlama günlerinde ıyı degerlendırdık preseed jelle eminim.. rüyalarıma dayanarak ve ıcımden bır ses hamılesın dıyor ama negatifi görünce bugun.. amann ne sabırsızıs kendımızı uzmeye yer arıyos bı bakıma..:KK53:

Hoşgeldin canım aramıza.. 5 ay aslında az bi süre ama seni gayet iyi anlıyorum.. ben haziran ayında korunmadığım ilk ayda hamile kaldım sonra bebeğim yaşamadı 2 aylıkken (6 Ağustos)alındı. 2 adet korundum 25-26 gün döngüm. şimdi korunmadığım bu 2. ayım 18 kasım regl günüm bekliyorum.. Ama sanki kendimi yıllardır hamile kalamıyomuşum gibi hissediyorum :KK43: Sanırım o duygu hep aynı oluyo 1 ay da olsa 1 yıl da olsa.. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda :)
teşekkür ederim hoşbulduk :KK36: çok zor birşey yaşamışşın gerçekten Allah en kısa zamanda tekrar mutlu eder seni umarım sağlıkla.. aynen dediğin gibi kısa bi süre ama bu sürenin uzayacağı korkusu sardı sanırım yavaş yavaş beni :KK17:

Back