- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
ayyyy korkuyorumm işte.şuanda işteyim zaten alıp ypma imkanım hç yokk.akşama kadar beklicem. sen ne durumdasın cnaım
Ben yumurtlamayı bekliyorum adetim yeni bitti durum stabil yani :)
ama seni merak ettim valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy korkuyorumm işte.şuanda işteyim zaten alıp ypma imkanım hç yokk.akşama kadar beklicem. sen ne durumdasın cnaım
ama şuanda işteyim canım ama korkuyorum bidee offff.daha öncede test yaptım ertesi sabah hastalandımtest yapabilirsin madem gecikmiş![]()
ama şuanda işteyim canım ama korkuyorum bidee offff.daha öncede test yaptım ertesi sabah hastalandım
sen yeni çalışmalara başlıcan demek hayırlısı güzel değerlendirim cnımBen yumurtlamayı bekliyorum adetim yeni bitti durum stabil yani :)
ama seni merak ettim valla :)
yok cnm öğlen çıkamam ama alsamda işyerinde yapmak istemem şahsen evde rahat rahat yaparım die düşünüyormİŞyerine yakın eczane yokmu öğlende git al :)
Masallahhhh insallah bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz hayirli olsunhanımlarr günaydın herkeseee .
size bir haberim var.dün akşam test yaptım . ama erken gebelik testi değil üzerinde adet geçtikten sonra diyo vede adetim en erken pazar günü gelebilir. ben yinede dayanamadım yaptım. ikinci çizgi de çıktı ama diğeri gibi koyu değil. silik ama görünüyo. sizce pozitif mi bilemedim. Birde Eşim bana ne dese beğenirsin ben zaten senin bir hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)
kalkar kalkmaz ölçüyorsun demi en az 4 saat uykudan sonra ölçerim bitmesini beklememyim miTest te kullanıyorum canım,
ateş yükselmeye başladıktan sonra gün aşırı ilişki olması lazım şimdilik 36,2 de sabit
kalkar kalkmaz ölçüyorsun demi en az 4 saat uykudan sonra ölçerim bitmesini beklememyim mi
son 4 günüm kaldı ama pek ümitli değilim hiç bir belirti yok.. ilginç bir şekilde adet belirtim de yok.. normalde göğüslerim acayip şişer ve acırdı..kafam allak bullak hiç birşeye adapte olamıyorum
teşekkürler hoşbuldukHoş geldin canımKendini tanıt bize
kaç yaşındasın kaç aydır deniyorsunuz herhangi bir hastalığın var mı?
ayyy inşallah cnaım benimm.mucizem gelsin artık akşama herhalde yaparım tst.ama eşim izin vercekmi bakalım oda var.
Kızlar ben ya mide hastası oldum birdenbire ya da hamileyim!
teşekkürler hoşbulduk. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır tam anlamıyla denediğimizi söyleyebilirim. herhengi bi sıkıntı yok dedi doktor ama adet düzensizliğim vardı korunmayı bırakmamla adetim düzene girdi çok şükür ama biraz sabırsızım sanırım.. hem ben hem de eşim çok çok istiyoruz.. artık eşim başka çocukları sevdikçe çocukça ama alınmaya bile başladım.. böyle işte çok dolmuşum galiba baya bi yazdım
![]()
yok hiç kullanmadım eşim korunuyordu sadece canım.. gebelik testi yapmak takıntı oldu galiba bende bi dahakine hiç almayacağım test ta ki adetim geçene kadarDoğum kontrol hapı kullanıyordun anladığım kadarıyla bazıları d.kontrol hapını bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalıyor normal yani canım bence bir iki aya hamile kalırsın sende
Hoşgeldin canım aramıza.. 5 ay aslında az bi süre ama seni gayet iyi anlıyorum.. ben haziran ayında korunmadığım ilk ayda hamile kaldım sonra bebeğim yaşamadı 2 aylıkken (6 Ağustos)alındı. 2 adet korundum 25-26 gün döngüm. şimdi korunmadığım bu 2. ayım 18 kasım regl günüm bekliyorum.. Ama sanki kendimi yıllardır hamile kalamıyomuşum gibi hissediyorumteşekkürler hoşbulduk. 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır tam anlamıyla denediğimizi söyleyebilirim. herhengi bi sıkıntı yok dedi doktor ama adet düzensizliğim vardı korunmayı bırakmamla adetim düzene girdi çok şükür ama biraz sabırsızım sanırım.. hem ben hem de eşim çok çok istiyoruz.. artık eşim başka çocukları sevdikçe çocukça ama alınmaya bile başladım.. böyle işte çok dolmuşum galiba baya bi yazdım
![]()
teşekkür ederim hoşbuldukHoşgeldin canım aramıza.. 5 ay aslında az bi süre ama seni gayet iyi anlıyorum.. ben haziran ayında korunmadığım ilk ayda hamile kaldım sonra bebeğim yaşamadı 2 aylıkken (6 Ağustos)alındı. 2 adet korundum 25-26 gün döngüm. şimdi korunmadığım bu 2. ayım 18 kasım regl günüm bekliyorum.. Ama sanki kendimi yıllardır hamile kalamıyomuşum gibi hissediyorumSanırım o duygu hep aynı oluyo 1 ay da olsa 1 yıl da olsa.. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda :)