• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

selam kızlar benımde 7 gün var adete, predıctor testi denedim bugün negatif çıktı halıyle çünkü beklenen adet gectıkten sonrakı 6 gunde sonuc verıyormus, adetım gecse zaten ben kan testı yaptırcam heralde gidip gebelık testı alcak halım yok :KK67: inş tutmustur ya yumurtlama günlerinde ıyı degerlendırdık preseed jelle eminim.. rüyalarıma dayanarak ve ıcımden bır ses hamılesın dıyor ama negatifi görünce bugun.. amann ne sabırsızıs kendımızı uzmeye yer arıyos bı bakıma..:KK53:
sen benden daha sabırsızmışsın ben de 4 gün kala yaptım ve sonuç negatif tabiki .. ama bu idrarda gebelik testi adet gününde de sonuç veriyo diye biliyorum ama :KK66:

sen benden daha sabırsızmışsın ben de 4 gün kala yaptım ve sonuç negatif tabiki .. ama bu idrarda gebelik testi adet gününde de sonuç veriyo diye biliyorum ama :KK66:

sorma canım ya ınsan cok ısteyınce böyle oluyo ıste bılırsın :KK46:aman yapmam artık ıdrar testı falan dırek kan testıne gıderım :KK59:

kaç aydır deniyorsun bu arada ? umarım iyi haberler veririz birbirimize :anneadayı:

ay mı :KK53: ah ah.. :oops: 1,5 senedır normal yoldan olmadı,bende sorun cıkmadı şükür,esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu 5 ay oldu olalı,tekrar sıl bastan normal olması ıcın denemelere basladık olacak ınsAllah bırgun...:cool:

Ay bilmiyorumki canım valla çok da umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyorum ama yine de hani aklıma gelmiyo değil o_Oo_OHayırlısı olsun bugünü saymazsam 5 günüm kaldı :)

Haklısın cnm. Bende öyle düşünüyorum. İkinciyi silik gördüğüm için hala kendime hamişsin diye itiraf etmiyorum. Ne zaman kan testin sonucunu göreceğim o zaman inanırım. Seninde dediğin gibi sonrasında hayal kırıklığı ağır oluyo

Haklısın cnm. Bende öyle düşünüyorum. İkinciyi silik gördüğüm için hala kendime hamişsin diye itiraf etmiyorum. Ne zaman kan testin sonucunu göreceğim o zaman inanırım. Seninde dediğin gibi sonrasında hayal kırıklığı ağır oluyo
Sen keşke testi bi tekrarlasan eminim koyulaşmıştır :))

ayy daha varmış canım gitsen de yapmazlar adet geçmeyince.. bi de çıkmayabilir yerleşme yumurtlamadan sonra 10 güne kadar sürebiliyo biliyosun.. Sabır hepimize sabırrr :))

aman sormuyorkı ozeller,dırek alıyorlar kanı :KK70: hem sorsada gectı derım nolcak :KK53: tahmınım yumurtlama uzerınden 10 gün gecti...

aman sormuyorkı ozeller,dırek alıyorlar kanı :KK70: hem sorsada gectı derım nolcak :KK53: tahmınım yumurtlama uzerınden 10 gün gecti...
10 gün geçtiyse o zaman adetine 4 gün kalmışş :KK73::KK25:yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyo canım.. E çok dayanamıyosan bi git baktır madem o zaman :)

Back