Haklısın canım inşallah hamilesindir içini ferah tut dua etben hala inanmıyorum hamiş olduğuma pazarı bi atlatayım kan testi yaptırmadan inanamıyacağım galiba. ikincisi silik çıktı ya ondan. gerçi daha en erken adetime 3 gün vardı ama işte hayal kırıklığı yaşamamak için sevinemiyorum
Sen ateşi ne için ölçüyodun canım? Ben orayı kaçırmışım36,2 ateş bugündeyunus_ciklet
Sen ateşi ne için ölçüyodun canım? Ben orayı kaçırmışım
iyi gidiyorsun :)36,2 ateş bugündeyunus_ciklet
Anladım canım test de kullanıyosun ama dimi? Ovulasyon testi?Yurtlamayı takip etmek için canım
Anladım canım test de kullanıyosun ama dimi? Ovulasyon testi?
shoji hormonlar normal çıktı bişey yokmuş artık bir kaç güne ateş ölçmeye başlarım
günaydın kızlar bat dündü gelen giden yok hala. :) geçen ayda hsg çekilmiştim varmıdır allahm. rahim filminden sonra gecikme olur mu sizce yaşayan varmı
Canım ikinci çizginin silik oluşu şüpheli bi durumu göstermiyoki basbayağı hamilesin yani.. Zaten senin BAT bile geçmemişti çıkması bile büyük mucize testte.. Canını böyle şeylere sıkma lütfen pozitif düşün hamilesin :))
AYYY inşallah allahım içim buruk ve kıpır kıpır iki kere gecikme yaşadım adetlerim 30 gündü hiç aksamazdı iki ay aksadı 32 güne geldi.şimdide 33 günüm oldu gelmedi hala gecikme olamaz diyorum.cesaret edemiyorum testeeRahim filminden sonra gebelik oluyor genelde inşallah hamilesindir canım :)
bat ne zaman?AYYY inşallah allahım içim buruk ve kıpır kıpır iki kere gecikme yaşadım adetlerim 30 gündü hiç aksamazdı iki ay aksadı 32 güne geldi.şimdide 33 günüm oldu gelmedi hala gecikme olamaz diyorum.cesaret edemiyorum testee
dündü tatlım 12 kasımbat ne zaman?
ayyyy korkuyorumm işte.şuanda işteyim zaten alıp ypma imkanım hç yokk.akşama kadar beklicem. sen ne durumdasın cnaımTest yapacakmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?