Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim tebrik ederimmm Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin :rolleyes:
bi kac gun once bu belirtilerini yazmistin ekstradan birde usuyorum dedigini hatirliyorum yanlissam duzelt lutfen.
Sana cvp yazcaktim bence hamilesin diye ama eger olmazsa umitlendirmek istememistim. Bekleyip gormek istedim ve hakli ciktim kendimce. bendede aynilari olmustu cunku. Cok sevindim canim:nazar:
Ay canım benim çok saol üşüme ne donuyodum birde sivilce çıkmıştı eşim bile şaşırdı sen hiç böyle olmazdı ne oldu diye hala usumem var canim sadece sabah ani bir hareket yaptim karnimi alt bölgesinde çok fena bi sancı girdi o zaman ben hamileyim dedim senin ne kadarlık canım BLIS cikisi acil gidip kan versem olurmu acaba direk gebelik testi demesemde Karnım agriyo midem bulaniyo felan desem olurmu acabao_O

Ay canım benim çok saol üşüme ne donuyodum birde sivilce çıkmıştı eşim bile şaşırdı sen hiç böyle olmazdı ne oldu diye hala usumem var canim sadece sabah ani bir hareket yaptim karnimi alt bölgesinde çok fena bi sancı girdi o zaman ben hamileyim dedim senin ne kadarlık canım BLIS cikisi acil gidip kan versem olurmu acaba direk gebelik testi demesemde Karnım agriyo midem bulaniyo felan desem olurmu acabao_O
Yok canim yanlis yonlendirme :) pisman olursun oyle dedigine :)) Is cikisi verceksen ozelde 1 saate kadar sonuc cikiyor. Devlet hastanesi zaten sabah kan aliyor sadece. Acilde betahcg bakarlar mi bilmiyorum ben baktirmistim ama doktor gondermisti hemen vermislerdi sonucu.
Benimki dustu canim gecen ay. Tekrar deniyoruz bakalim
Kendine cok dikkat et canim :KK15:

KIZLAR YARDIM
SONUÇLAR :
FSH 7.19
LH 4.51
PROKLATİN 4.74 ARALIĞI 3.8-26,7
ESTRODLOL 35
TOTAL TESTESTERON 0,33
TSH 2.14

PROKLATİN FAZLA GİBİ NE DEMEK BİLEN VARMI?

Yok canim yanlis yonlendirme :) pisman olursun oyle dedigine :)) Is cikisi verceksen ozelde 1 saate kadar sonuc cikiyor. Devlet hastanesi zaten sabah kan aliyor sadece. Acilde betahcg bakarlar mi bilmiyorum ben baktirmistim ama doktor gondermisti hemen vermislerdi sonucu.
Benimki dustu canim gecen ay. Tekrar deniyoruz bakalim
Kendine cok dikkat et canim :KK15:
Inşallah en kisa zamanda tekrar güzel haberi alırsın ve bu süreci sağlıklı bir şekilde devam ettirirsin canım :KK19::KK200:

kızlar iyi akşamlar . iki gündür giremiyorum. ve 3-4 gün daha aksamalarla gireceğim. çünkü yatılı misafirim var. bayağıda yazışmışsınız :) hamiş arkadaşlarımızada hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. sizden bol bol dua bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar
Bu mübarek günde bat bekleyenler inşallah adet olmazda hamiledir..
Bebek için ilişkiye girenler inşallah bu mübarek günde tutar..
Hamileliğini öğrenenler de inşallah değerleri sağlıklı bir şekilde yükselir.
Adet olanlarda bol bol yumurtlar..
Hayırlı cumalar :) :KK68:

hanımlarr günaydın herkeseee .

size bir haberim var. :oops: dün akşam test yaptım . ama erken gebelik testi değil üzerinde adet geçtikten sonra diyo vede adetim en erken pazar günü gelebilir. ben yinede dayanamadım yaptım. ikinci çizgi de çıktı ama diğeri gibi koyu değil. silik ama görünüyo. sizce pozitif mi bilemedim. Birde Eşim bana ne dese beğenirsin ben zaten senin bir hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)

Back