Beeen :)Kimler hamile şimdi yoklama yapalımm bayadır takip edemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeen :)Kimler hamile şimdi yoklama yapalımm bayadır takip edemedim![]()
Günaydın arkadaşlar
Bu mübarek günde bat bekleyenler inşallah adet olmazda hamiledir..
Bebek için ilişkiye girenler inşallah bu mübarek günde tutar..
Hamileliğini öğrenenler de inşallah değerleri sağlıklı bir şekilde yükselir.
Adet olanlarda bol bol yumurtlar..
Hayırlı cumalar :)![]()
hanımlarr günaydın herkeseee .
size bir haberim var.dün akşam test yaptım . ama erken gebelik testi değil üzerinde adet geçtikten sonra diyo vede adetim en erken pazar günü gelebilir. ben yinede dayanamadım yaptım. ikinci çizgi de çıktı ama diğeri gibi koyu değil. silik ama görünüyo. sizce pozitif mi bilemedim. Birde Eşim bana ne dese beğenirsin ben zaten senin bir hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)
Aaaaa tebrikler hani resim var mı canım?
aaa ne güzel tebrikler canım. Bu sabahta testi tekrarlasaydın belki daha koyu çıkardı. Belitiler varmıydı canım? Kan testi verecekmisin adet gününün geçmesini mi bekleyeceksin?hanımlarr günaydın herkeseee .
size bir haberim var.dün akşam test yaptım . ama erken gebelik testi değil üzerinde adet geçtikten sonra diyo vede adetim en erken pazar günü gelebilir. ben yinede dayanamadım yaptım. ikinci çizgi de çıktı ama diğeri gibi koyu değil. silik ama görünüyo. sizce pozitif mi bilemedim. Birde Eşim bana ne dese beğenirsin ben zaten senin bir hamile old. bir haftadır biliyordum dedi. nasıl yani dedim. Kablel vuku dedi :)
Kızlaaar müjdeee:) hamileyim.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başına
aaa ne güzel tebrikler canım. Bu sabahta testi tekrarlasaydın belki daha koyu çıkardı. Belitiler varmıydı canım? Kan testi verecekmisin adet gününün geçmesini mi bekleyeceksin?
anladım canım. o zaman heyecanlı bir bekleyiş olacak senin için kan testini yaptırana kadar. çok sevindim gerçekten duan için teşekkürler darısı başımıza inşallah :)çok teşekkür ederim cnm. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. bide :) evde başka test yokki cnm, yatılı misafirimde var yılllık izin aldım. yanlarından ayrılamıyorumki kan testi yaptırayım.
çok teşekkür ederim cnm. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. bide :) evde başka test yokki cnm, yatılı misafirimde var yılllık izin aldım. yanlarından ayrılamıyorumki kan testi yaptırayım.
hanımlarr günaydın herkeseee .
Hay allah ya ne yapmayı düşünüyorsun ?
Hayirli olsun canim :) insallah en kisa zamanda ikinci cizgi koyulasir. Saglikli sekilde birbirinize kavusursunuz![]()
Hay allah ya ne yapmayı düşünüyorsun ?
negatif düşünme canım beynini artık adet olmayacağım çift çizgi çıktı hamileyim diye programlane yapamayım cnm ya misafirlerim pazartesi yada salı gidecekler. işe gidince ordan kastaneye gider test yaptırırım tabi ozamana kadar hayal kırıklığı yaşamazsam. ikincisi silik ya hala iananmıyorum.
Yerleşme kanaması olma ihtimali yok mu canım ?vee.. 15.10 de adet oldum geçen ayy anıymış neredeyse günlerimiz 28 gün döngüm bu ay 10.11 deydi ama kırmız kartt
Tebrikler canımmmKızlaaar müjdeee:) hamileyim.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başına
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirrsinn inşallahhanımlarr günaydın herkeseee .
Canım ikinci çizginin silik oluşu şüpheli bi durumu göstermiyoki basbayağı hamilesin yani.. Zaten senin BAT bile geçmemişti çıkması bile büyük mucize testte.. Canını böyle şeylere sıkma lütfen pozitif düşün hamilesin :))ne yapamayım cnm ya misafirlerim pazartesi yada salı gidecekler. işe gidince ordan kastaneye gider test yaptırırım tabi ozamana kadar hayal kırıklığı yaşamazsam. ikincisi silik ya hala iananmıyorum.
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaar müjdeee:) hamileyim.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başına