- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
inşallah sebebi bebektir bu sefer ki kasık ağrılarının canım benim
ayyy hadi inşallahhh mutlu haberi paylaşırız inşallah. benimde bu sancı nerden çıktı anlamadım. senin bi şikayet var mı cnm
inşallah sebebi bebektir bu sefer ki kasık ağrılarının canım benim
Benim de 6 gün var, aynı gidiyoruz :)
İNŞAALLAAAHHH
sen ne kadardır deniyorsun cnm
burda insan en azından yalnız olmadığını görüyo bi ümit beklerken bi yandan birbirine destek vermeye çalışıyo Rabbim kimseyi aratmasın sağlıklı sıhhatli müjdeli haberlerinizi de okurum burdan insallah :)
13 aylık evliyim yaklaşık 10 aydır istiyoruz ama Rabbim nasip etmedi henüz, hiç isyan etmeden bunalmadan her ay ümitle bekliyoruz işte
sen ne zamandır istiyorsun ?
13 aylık evliyim yaklaşık 10 aydır istiyoruz ama Rabbim nasip etmedi henüz, hiç isyan etmeden bunalmadan her ay ümitle bekliyoruz işte
olsun daha çok başındasın. yenisin yani. bir yıla kadar olmazsa iyi bi doktora gidersin. horman tahlillerini ve diğer testleri yaptırısın cnm.
Biz 1 senedir istiyoruz, ilk denememizde hamile kaldım, kalp atışı oluşmayınca kürtaj oldum, sonra 3 ay ara verdik, yine ilk denemede hamile kaldım ama o da kimyasal oldu...Sonra 1 ay ara verip testler vs. yaptırdık, küçük bi kan pıhtılaşması problemi çıktı, coraspine başladım. 3 ay kendimiz denedik hamile kalamadım. Şimdi de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım...Senin hikayen nasıl?
kaç yaşındasın
biz sabırsız davranıp doktora gittik bütün testler tahliller temiz çıkıyo her gidişimizde bi sorun yok diye geri eve yolluyolar bizi :) bakalım Rabbim nasip edecekki olacak ama ümitleniyoruz ister istemez işte
allah hayırlısını versin cnm. bende 13 yllık evliyim. 12 yaşında bir kızım var çok şükür. ona bir kardeş yapılım dedik çünkü kızım ağlayarak bir kardeş istiyor bizden. bakalım bekliyoruz hayırlısı ...
İnşallah en hayırlı zamanda olur canım...
En azından senin bitane varmış, allah bağışlasın, daha önce kolay mı olmuştu? Şimdi ne zamandır istiyosunuz?
Napıyonuz kızlar, ben şu an çalışıyorum Tr saati 11 e kadar. iş yeri acayip sıkıcı bu gün ve ben makina başında ne bulsam yemekle mesgulumcanım sıkıldı size yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?