- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Napıyonuz kızlar, ben şu an çalışıyorum Tr saati 11 e kadar. iş yeri acayip sıkıcı bu gün ve ben makina başında ne bulsam yemekle mesgulumcanım sıkıldı size yazayım dedim
![]()
senin bat ne zamandı cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyonuz kızlar, ben şu an çalışıyorum Tr saati 11 e kadar. iş yeri acayip sıkıcı bu gün ve ben makina başında ne bulsam yemekle mesgulumcanım sıkıldı size yazayım dedim
![]()
evet bir kere korunmamıştık ve olmuştu. hemde öncesinde ne bir folik asit kullanmıştım nede bir tahlil yaptırmıştım
Allah tez zamanda nasip etsin 2. bebişinizi de insallah, hiç yok degilmiş ya sizin ona da şükür
evet cnm. ama kızımın gözyaşlarını görsenizo yüzden ona mutlu haberi vermek için sabırsızlanıyorum. inanın ilkinden daha sabırsızım ve heyecanlıyım
Yarın yada öbür gün benim BAT .
hoş buldum canım, normalde yarın öbür gün olması lazım ama bakalım, her ay olduğu gibi bu ayda boşa ümitlenmek istemiyorum hayırlısı..sen ne durumdasın canım
Benim 3. denemem olacak bu ay şimdi adetim bitmek üzere canım bu ay çok çalışıcas
Yarın yada öbür gün benim BAT .
benim de aynı ve pek bi belirti de yok ümitlenmek istesem de ümitlenemiyorum.. insallah sen en kısa zamanda bebek haberini yazarsın burayaa cnm :)
Benim sağ kasıkta adet sancısı başladı offff ve belim
Hadi bakalım iyi haberleri senden bekliyoruz canım![]()
Hayırlısı canım kısa,zamanda kavuşursun bebeğine inşallah13 aylık evliyim yaklaşık 10 aydır istiyoruz ama Rabbim nasip etmedi henüz, hiç isyan etmeden bunalmadan her ay ümitle bekliyoruz işte![]()
bel ağrısı ve kasık sancısı yerleşme beşirtileri olabilir her ihtimale karşı dikkat et kendine, olmama ihtimali de var tabii hepimiz için geçerli bi ihtimal bu ki üzülmek umutsuzlanmak olmadan durmadan istiyeceğiz Rabbimden, vereceği hiç bişey O'na ağır gelmez yeterki en hayırlı zaman gelsin.. :)
Hayırlısı canım kısa,zamanda kavuşursun bebeğine inşallah
Sağol canım çok tatlisin ama 15 aydır deniyoruzyasamadigim belirti kalmadı, geçen ay adetim 1 hafta gecikti yani o da hayatımda ilk defa başıma geldi :) inşallah senin dediğin gibidir ama ben bu sancıları santim santim tanıdım artık . Rabbimden umut kesilmez , bizde şükür deyip bekliyoruz işte
![]()
Yok tatlım ne iyi haberi . Ben adet olucam hissediyorum![]()
Ya test yaptım şimdi negatif geçen ay altı gün kala silik çizgiydi hiç olmadı bu ay çok üzgünün![]()