- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
Kan veremezmisin kan testi yaptırsanaYapdim cok silik ikinci cizgi cikiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan veremezmisin kan testi yaptırsanaYapdim cok silik ikinci cizgi cikiyor.
Kan veremezmisin kan testi yaptırsana
Heeşeyi hamileliğe yorunca oluyor böyle şeylerAslında benim aklıma bile gelmedi işyerindeki arkadaşım hayırlı olsun falan diyince bi şüphelendim ama daha çok var tıbben mümkün gözükmüyo araştırdım.. Çok çay içmekten falan büyük ihtimal şimdilik panik yok![]()
Geçen ay bana da öyle olmuştu canım sürekli sıcak basıyordu gündüz bile tişörtle geziyordum herkes hırkayla gezerken hamileydim ama sonu biliyorsun ama hamilelik belirtisi benceGünaydın kızlar. Bende iki gündür aşırı bir terleme var . Gece su içinde uyanıyorum , yatak yorgan su içinde kalmış. Bu bir belirti olabilirmi?
Karışmak bana düşmez ama bence şüphen varsa ertele mr ı çektirmezdim ben olsamKızlar benim bu akşam 22:30 da mr randevum var çektirmeden acilde kan vericem adete altı gün var sizce gebelik varsa belli olur mu?
Bence çektirmemelisin 6 gün önce çıkmama ihtimali var testte.. Eğer bebek varsa sonra pismanlık duyma derim canım.. Ne için mr?Kızlar benim bu akşam 22:30 da mr randevum var çektirmeden acilde kan vericem adete altı gün var sizce gebelik varsa belli olur mu?
Kızlar benim bu akşam 22:30 da mr randevum var çektirmeden acilde kan vericem adete altı gün var sizce gebelik varsa belli olur mu?
Bu gun hayirlisiyla bir gescsin yapdiracam.Allah her kesin yardimcisi olsunSimdi veremiyorum.fazla umutlanmasimmi aceba?Her an geldi diye bir korkum var(
yapıp da öoralini bozma bence cnm bu kadar erken geçmez idraraBen yarın sabah test yapıcam bu terleme beni merak ettirdi.
Ne zaman BAT ?Tabi o zamana kadar adetim gelmezse![]()
Bu gun hayirlisiyla bir gescsin yapdiracam.Allah her kesin yardimcisi olsun
Ne zaman BAT ?
Aa yakınmış çıkabilir belki bi yap bakalımm canım :) ay heycan yaptım hadi hayırlısı :)Ya yarın yada öbür gün ...
Kızlar benim bu akşam 22:30 da mr randevum var çektirmeden acilde kan vericem adete altı gün var sizce gebelik varsa belli olur mu?
Ya Öyle diyolar ama benim BAT a 3 gün kala ultra erken gebelik testimde hayali bi çizgi bile yokken BAT günü normal testte kopkoyu çizgiyi görmüştüm. Bilmiyorum yani kişiden kişiye değişebiliyohatta yumurtlamayı ilk say 6. 7. günden sonra çıkabiliyormuş. ama en garantisi 10. günmüş