- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Tabi o zamana kadar adetim gelmezse![]()
İNŞALLAAAAHHH gelmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi o zamana kadar adetim gelmezse![]()
Erteliyeceğim galiba riske atmak olmaz şimdi teşekkürlerBilmiyorum ki canım, olur gibime geliyor ama bir yandan da erken gibi hakkında Hayırlısı olsun ve sana bol şans diliyorum !
Haklısın canım gidip ertelicem inşallah ertelenir boyun mr ı çekilecekti ağrılarım varBence çektirmemelisin 6 gün önce çıkmama ihtimali var testte.. Eğer bebek varsa sonra pismanlık duyma derim canım.. Ne için mr?
Yap bencede canım bende aldım testler belki çıkar yapıcam eve gidince:)Ben yarın sabah test yapıcam bu terleme beni merak ettirdi.
Çok geçmiş olsun canım.. aciliyeti yoksa ertelemende fayda var..sağlık tabiki önemli ama sonuçta en çok istediğimiz şey(bebek)den olmak istemeyiz..Haklısın canım gidip ertelicem inşallah ertelenir boyun mr ı çekilecekti ağrılarım var![]()
Insallah canim benim.Adet olmayacam qaliba.sabah gelir genelede.bu zaman kadar biwey olmadi.Kiz kardesim de oldu.o bana biraz umut oluyo iste)Amin canım. Varsa zaten var yani nasıl olsa öğreneceksin, kendini sıkma rahat ol![]()
Tabisii ya en önemli şey o sonuçta adet tarihlerime denk getiririm mr ıÇok geçmiş olsun canım.. aciliyeti yoksa ertelemende fayda var..sağlık tabiki önemli ama sonuçta en çok istediğimiz şey(bebek)den olmak istemeyiz..
Aynen canım çok iyi olur :)Tabisii ya en önemli şey o sonuçta adet tarihlerime denk getiririm mr ı
Hadi inşallah :)Kızlar benim de de 6 gün var bat'a, bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, heyecan var biraz![]()
Bence bebek heyecanından o ya biraz dolaşıp geri dönerler eminimBişey farkettim kızlar gebelik testi yapıp pozitifi gören topikten resmen koşarak uzaklaşıyo kızlar nasıl bıktılarsa artık biz demirbaşlardan :)
Bişey farkettim kızlar gebelik testi yapıp pozitifi gören topikten resmen koşarak uzaklaşıyo kızlar nasıl bıktılarsa artık biz demirbaşlardan :)
Selam kızlar ben de uzun zamandır bu topiği takip ediyorum ama bugün artık girip yazmak istedim daha tutamadım kendimi :)
öncelikle Rabb'im isteyen herkese hepinize gönlünüzdekini en hayırlı en güzel tez zamanda nasip etsin..
ve evet ben de farkettim de pozitifi gören bi daha uğramıyo sanırım :) kim olsa aynısını yapar heralde.. Ben de umutla Rabbimden isteyip hayırlı zamanlarda bekleyenlerdenim.. Rabbim nasip etsin herkese insallah![]()
Hoşgeldin canım sen ne durumdasın bat ne zaman?
kızlarrr adetime 6 gün var ama öğlenden beri sağ kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıp gidiyor![]()
kızlarrr adetime 6 gün var ama öğlenden beri sağ kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıp gidiyor![]()
Benim de 6 gün var, aynı gidiyoruz :)