- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Ya test yaptım şimdi negatif geçen ay altı gün kala silik çizgiydi hiç olmadı bu ay çok üzgünün![]()
Ay canım dur bakalım. Kendinde bir değişiklik falan hissetmedinmi, belirtiler falan nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya test yaptım şimdi negatif geçen ay altı gün kala silik çizgiydi hiç olmadı bu ay çok üzgünün![]()
Yok hiç belirti sadece göğüs uçlarım ağrıyo biraz ama belki daha belli değildir demi umut etmek bile bundan ii umudun gitmesi çok kötü bişi offf :'(Ay canım dur bakalım. Kendinde bir değişiklik falan hissetmedinmi, belirtiler falan nasıl?
inşallah Rabbim daha fazla aratmaz da güzel kızınız da hemencik abla oluverir. İsteyen herkese gönülden dua ediyorum.
Yok hiç belirti sadece göğüs uçlarım ağrıyo biraz ama belki daha belli değildir demi umut etmek bile bundan ii umudun gitmesi çok kötü bişi offf :'(
1 gün geçti canım, inşallah sen de hamilesindirNeden olmasın zaten belirti denilen şey değişiklik :) Senin ağrırken ağrımaması da belirti olabilir canım bu belirtiler de kişiye göre değişiyo inşallah hamilesindir kaç gün kaldı?
Günaydın kızlarr dün gece ne kadar bebek görülürse o kadar gördüm her yer bebekti çok güzeldi seviyordum oynuyorduk gülüyorlardı bana allahım gerçek olsa nolur|-O
İnşallah canım çok heves ediyorum ama baklım ağrı ve akıntı başladı bugün adet mi olucam diye gerginim biraz inşallah gelmezgünaydınn :) hadi insallah rüyaların gerçek olsun da sağlıklı sıhatli evladını al kucağına canım bebek görmek güzeldir rüyada
Geçtiyse hemen test yapmalısınnnn :)1 gün geçti canım, inşallah sen de hamilesindir
Evet beş gü n kaldı bakalım bata olabilir haklısın ben direk panik oldum hassaslaştırıyo bu olaylar iyice oturup ağladım biraz eşim geldi sonra sağolsun destek oldu o da daha sabırlı olmaya çalışıcam inşallah yapabilirim bunuBozma moralini. Hamile olduğu halde adet günü bile negatif gören var. Geçen sefer seninki hemen belli olmuştu ama bu seferde olacak diye bir şey yok. Fazla umutlanma ama umutsuz da olma yani olursa ne güzel süpriz olur![]()
Günaydın kızlarperihan08 canım inşallah rüyan gerçek olur. bende bezimi koydum bekliyorum bakalım geldi gelicek :)
İnşallah canım çok heves ediyorum ama baklım ağrı ve akıntı başladı bugün adet mi olucam diye gerginim biraz inşallah gelmez
Hosbuldum canim gunaydin.Dun kirmizilarin acilisi geldi bugunde kendisi gelir. Cok umutluyduk bu ay ama neden bilmiyorum olmamisGünaydın canım hoşgeldin kaç gün kaldı
Canim kesinlikle ertele. Erteleme sansin varsa bence hic dusunme bile. Bende bat gunu ogrenmistim tehlikeye atma. Umarim vardir bebisErteliyeceğim galiba riske atmak olmaz şimdi teşekkürler
Hosbuldum canim gunaydin.Dun kirmizilarin acilisi geldi bugunde kendisi gelir. Cok umutluyduk bu ay ama neden bilmiyorum olmamis![]()