Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar adetime 2 gun var az once kahvetengi mi koyu renkte hafif kanama pldu sol kasigm agriyor yerlesme kanamasi mi adet mi

Yok hiç belirti sadece göğüs uçlarım ağrıyo biraz ama belki daha belli değildir demi umut etmek bile bundan ii umudun gitmesi çok kötü bişi offf :'(

Bozma moralini. Hamile olduğu halde adet günü bile negatif gören var. Geçen sefer seninki hemen belli olmuştu ama bu seferde olacak diye bir şey yok. Fazla umutlanma ama umutsuz da olma yani olursa ne güzel süpriz olur :KK14:

Günaydın kızlarr dün gece ne kadar bebek görülürse o kadar gördüm her yer bebekti çok güzeldi seviyordum oynuyorduk gülüyorlardı bana allahım gerçek olsa nolur|-O

günaydınn :) hadi insallah rüyaların gerçek olsun da sağlıklı sıhatli evladını al kucağına canım bebek görmek güzeldir rüyada

Bozma moralini. Hamile olduğu halde adet günü bile negatif gören var. Geçen sefer seninki hemen belli olmuştu ama bu seferde olacak diye bir şey yok. Fazla umutlanma ama umutsuz da olma yani olursa ne güzel süpriz olur :KK14:
Evet beş gü n kaldı bakalım bata olabilir haklısın ben direk panik oldum hassaslaştırıyo bu olaylar iyice oturup ağladım biraz eşim geldi sonra sağolsun destek oldu o da daha sabırlı olmaya çalışıcam inşallah yapabilirim bunu

İnşallah canım çok heves ediyorum ama baklım ağrı ve akıntı başladı bugün adet mi olucam diye gerginim biraz inşallah gelmez

insallah gelmez de bebiş haberin geliiir :) Rabbim hepimize nasip etsin , çok iyi anlayabiliyorum seni herkes te anlayamıyo işte keşke insanlar anlayışlı olsa hepsi :S

perihan08 perihan08 yok daha gelmedi ama gelicek. Sancilarim çok fazla ve aşırı gerginim. biz eşimle karar verdik burda bebek istiyorum klinikleri var bir ara oraya gidip konusucaz bakalım nolucak. Anca önümüzdeki ay gideriz çünkü bu haftasonu eşim gelemiyor ve bu ayın sonuna izin başlıyor . Artık bende ciddi ciddi üstüne düşücem!

Back