3 gün önce evde test yapmıstım ama negatiftiTest yaptın mı canım ?
3 gün önce evde test yapmıstım ama negatifti
yok canım 8 di işte 4 de geldi önce kahverengi bi akıntı ardından kanamam oldu ve kanama günde bir peti doldurmayacak kadar az geldı bugunde hiç yok denılecek kadar azBat ne zamandı senin 10 muydu?
yok canım 8 di işte 4 de geldi önce kahverengi bi akıntı ardından kanamam oldu ve kanama günde bir peti doldurmayacak kadar az geldı bugunde hiç yok denılecek kadar az
TMM CNM TŞK EDERİMBekle bakalım canım 8 inde test yaparsın gelmeye devam etmezse
Benimde ekimde 5 gün önce adetim geldi. İnşallah dediğin gibi vücut kendini hazırlıyordur. Benimde dongum hic degismez duzenlidir çünkü.bir kadın bebek sahibi olmak isteyince beyinde hazırlanırmış. o yüzden gebeliğe niyet ettikten sonra bi süre adetlenme döngüsü bi süre bozuluyo. ama ondan kısa süre sonra hamile kalıyosun. üzülme yanii . bu iyi bişey . ben kızımın hamileliğinde böyle bir şey yaşadım. arkadaşımda. ve şimdi bende tekrar yaşıyorum. yıllardır hiç değişmeyen adet döngüm iiki ay dır beş gün önce geldi. yani bundan umutlanıyorum :)
Haha birazını gönderBekliyorum canım hemde hiç test yapmadan :) evde 30 tane ovulasyon ve 20 tane gebelik testi varken hemde
İnşallah bebis olurda varsin 18ine cok olsun. Ne heyecan amaaa18ine daha çok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaİşe güce konsantrasyonum da sıfır.. Nası geçicek bu bekleyiş kızlarrr???
18ine daha çok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaİşe güce konsantrasyonum da sıfır.. Nası geçicek bu bekleyiş kızlarrr???
Ay evt yaa çok fazla bu kadar heyecan bana yaa valla olmazsa da bu stresimden heycanımdan olmicak diye korkuyorum.. Sabah arabaya bindim el freninin indiremedim(dün eşim biraz sert çekmiş) bayaa debelendim sonunda indirdim ama sol kasığımda enteresan bi sancı oldu.. Büyük ihtimalle kasla ilgili bişeydi ama valla 1 saat tripten tribe koştum ay tutmuştu düştümü acaba bi zarar mı geldi falan diye diye bayaa bi saçmalamalar yaniİnşallah bebis olurda varsin 18ine cok olsun. Ne heyecan amaaa
Zaten o hep var regl zamanı öncesi sonrası durumuz durağımız yok hayat sevişmekten ibaretmiş gibi bize hergün bayramÇalışarakkk
adetime bir var dayanamadım beta yaptırdım ve suan beklemedeyim ölüyorum heycandan
Ne zmana çıkıcak sonuççç? ay çok heycanlı
amin amin inşş ayy o gaz beni öldürcekk..Son 1 hafta adetim e inşallah bu ay olmuştur ama eğer göğüs hassasiyeti ve şişkinliği hamilelik belirtisiyse kesin hamile yim dir resmen sutyenden dışarı taşıyor gaz sancısı da çabası inşallah en kisa zamanda bebis haberlerini alırız canlarim
adetime bir var dayanamadım beta yaptırdım ve suan beklemedeyim ölüyorum heycandan
Son 1 hafta adetim e inşallah bu ay olmuştur ama eğer göğüs hassasiyeti ve şişkinliği hamilelik belirtisiyse kesin hamile yim dir resmen sutyenden dışarı taşıyor gaz sancısı da çabası inşallah en kisa zamanda bebis haberlerini alırız canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?