Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar BAT' daha erken adet oldum ya strestenmi bende gebelık beklyıordum :KK43: 8 kasımda adet oılmam gerekıyordu ancak dün adet oldum

bir kadın bebek sahibi olmak isteyince beyinde hazırlanırmış. o yüzden gebeliğe niyet ettikten sonra bi süre adetlenme döngüsü bi süre bozuluyo. ama ondan kısa süre sonra hamile kalıyosun. üzülme yanii . bu iyi bişey . ben kızımın hamileliğinde böyle bir şey yaşadım. arkadaşımda. ve şimdi bende tekrar yaşıyorum. yıllardır hiç değişmeyen adet döngüm iiki ay dır beş gün önce geldi. yani bundan umutlanıyorum :)

Herkese merhaba, az önce üye olarak aranıza yeni katıldım.
Perihan Hanim, hamileliginizi kontrol ettirmeden kesinlikle MR'a girmeyin derim ben, doktora bu şüphenizi dile getirirseniz hemen kan testine yönlendirecektir sanıyorum.

hoşgeldin cnm. bu topik çok eğlenceli ve samimi arkadaşlık var. herkesin birbiri için iyi dileklerinin sunduğu bir yer :KK50:

Kızlar bu gece rüyamda bir yunus balığı yavrusu kucağıma zıpladı. resmen bana gülümsüyordu. onu sevmemi istiyordu. sağa sola dönüyordu kucağımda. Bu nedir ki ....

Uzun zamandan sonra ugraşlarının meyvesini yemek gibi birşeymiş anlamı..
Yani mesela bir süredir bebek için çaba gösteriyorsanız anne olmayada yorabiliriz inşallah canim :KK46:

Herkese merhaba, az önce üye olarak aranıza yeni katıldım.
Perihan Hanim, hamileliginizi kontrol ettirmeden kesinlikle MR'a girmeyin derim ben, doktora bu şüphenizi dile getirirseniz hemen kan testine yönlendirecektir sanıyorum.
Hoşgeldiniz grubaa öncelikle
Evet en mantıklısı kan testi yapmak sanırım

Kızlar ya akıntı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmıdır . Ben ovulasyon da çift cizgiyi gördükten 15 saat sonra falan ilişki yaşadım, sonra akıntı küt diye kesildi. Yumurtaya geç kaldım diye düşünüyorum ama akıntı pat diye gidince acaba mı diyorum. 10 unda olmam lazım!

kızlar 2 aydır ovulasyon testleri bi işe yaramadı :KK12: az önce kırmızı geldi.bi daha yumurta takibi neyim yapmam.bi dolu para verdim.cumartesi 2.aşılama için görüşmeye gidiyorum hayırlısıyla.yada tüp bebek.dualarınız benle olsun :KK61:

Kızlar ya akıntı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmıdır . Ben ovulasyon da çift cizgiyi gördükten 15 saat sonra falan ilişki yaşadım, sonra akıntı küt diye kesildi. Yumurtaya geç kaldım diye düşünüyorum ama akıntı pat diye gidince acaba mı diyorum. 10 unda olmam lazım!
Az kalmış canım dayan olmaz diye bişi yok bence inşallah hamilesindir

kızlar 2 aydır ovulasyon testleri bi işe yaramadı :KK12: az önce kırmızı geldi.bi daha yumurta takibi neyim yapmam.bi dolu para verdim.cumartesi 2.aşılama için görüşmeye gidiyorum hayırlısıyla.yada tüp bebek.dualarınız benle olsun :KK61:

Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördün mü canım?

Back