Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ben dün yakı almıştım ama yapıştırmaya cesaret edemedim yaa :( bi okudum arkasını bi kimyasalın sinir sistemini etkileyerek bölgedeki ağrının hissedilmemesine ve de bölgeye sıcaklık hissi vermesinden bahsediyodu.. Tereddüt ettim güvenemedim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım diye takmadım aranızda yapıştıran var mı yakı?

Kızlar ben dün yakı almıştım ama yapıştırmaya cesaret edemedim yaa :KK43: bi okudum arkasını bi kimyasalın sinir sistemini etkileyerek bölgedeki ağrının hissedilmemesine ve de bölgeye sıcaklık hissi vermesinden bahsediyodu.. Tereddüt ettim güvenemedim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım diye takmadım aranızda yapıştıran var mı yakı?
ben hep kullanırım canım, çok da faydasını gördüm bel ağrılarım için... şimdi bebek için de görünce yapıştırıyorum habire, hatta dün yapıştırdım şu an üzerimde :)))))

ben hep kullanırım canım, çok da faydasını gördüm bel ağrılarım için... şimdi bebek için de görünce yapıştırıyorum habire, hatta dün yapıştırdım şu an üzerimde :)))))
Benim belimde ağrı yok ama çocuk için yapıştırıcaktım ben de aslında sonra okuyunca ne biliyim bi içimden gelmedi tereddüt ettim çekindim yaa bi zararı falan olur diye :(

Benim belimde ağrı yok ama çocuk için yapıştırıcaktım ben de aslında sonra okuyunca ne biliyim bi içimden gelmedi tereddüt ettim çekindim yaa bi zararı falan olur diye :KK43:
vallahi ben yapıştırıyorum ama içine sinmezse yapma tabi neden strese sokuyorsun kendini, boşver gitsin ;)

Kızlar bişi sorucam benim bat 15 kasım 9kasımda mr çektiricem sizce hamileysem sıkıntı olur mu ne yapmam lazım?
Herkese merhaba, az önce üye olarak aranıza yeni katıldım.
Perihan Hanim, hamileliginizi kontrol ettirmeden kesinlikle MR'a girmeyin derim ben, doktora bu şüphenizi dile getirirseniz hemen kan testine yönlendirecektir sanıyorum.

8 yaşında 1 oğlum var ve eşimle bebek istiyoruz. Zamanlı takipli bir çalışma yapmadık ama içimde çocuğum olamayacak korkusu var nedenini bilmiyorum. Adet günüm son 3 ay ayın 3ü civarıydı ama son adetim 9 Ekim'de oldu. Bu ay yumurtlamaya denk gelecek muhtemel günlerde eşimle birlikte olduk ve 1 haftadır göğüslerimde ağrı ve şişlik var, halsizlik de var, ara ara baş dönmelerim de oluyor. Psikolojik mi bilemiyorum. 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Ne ümitlenebiliyorum ne de ümitsizim. Tekrar ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum ama eşime de söyleyip ümitlendirmek istemediğim için kan testine gitmiyorum.

Dileyen herkese Rabbim hayirlisiyla en kisa surede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

8 yaşında 1 oğlum var ve eşimle bebek istiyoruz. Zamanlı takipli bir çalışma yapmadık ama içimde çocuğum olamayacak korkusu var nedenini bilmiyorum. Adet günüm son 3 ay ayın 3ü civarıydı ama son adetim 9 Ekim'de oldu. Bu ay yumurtlamaya denk gelecek muhtemel günlerde eşimle birlikte olduk ve 1 haftadır göğüslerimde ağrı ve şişlik var, halsizlik de var, ara ara baş dönmelerim de oluyor. Psikolojik mi bilemiyorum. 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Ne ümitlenebiliyorum ne de ümitsizim. Tekrar ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum ama eşime de söyleyip ümitlendirmek istemediğim için kan testine gitmiyorum.

Dileyen herkese Rabbim hayirlisiyla en kisa surede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Canım ne desek boş bazen bu belirtiler gebelik belirtisi oluyo kimi zaman da regl belirtisi birbirine çok benzer belirtiler zaten.. Sen en güzeli ayın 9 civarına kadar bekleyip tekrar test yap en garanti sonuç için hatta kan testi yaptır o zamanlarda.. Kendini de sıkma olumsuz düşünmemeye çalış..olmaması için bi sebep yok bu stres hep bizi mahfediyo.. Hayırlı evlatlar versin Allah hepimize..

Canım ne desek boş bazen bu belirtiler gebelik belirtisi oluyo kimi zaman da regl belirtisi birbirine çok benzer belirtiler zaten.. Sen en güzeli ayın 9 civarına kadar bekleyip tekrar test yap en garanti sonuç için hatta kan testi yaptır o zamanlarda.. Kendini de sıkma olumsuz düşünmemeye çalış..olmaması için bi sebep yok bu stres hep bizi mahfediyo.. Hayırlı evlatlar versin Allah hepimize..
Amin canım çok teşekkürler. Regl belirtilerim hep 1-2 gün kala oluyordu, bu defa en az 12-13 gün öncesinden başladığı için heyecanlandırdı işte. Ama stres ve psikolojiye de dayalı olabilir tabi. Kesinlikle stres herşeyi etkiliyor ama insanın elinde değil işte, daha da 9una çooook var ;) Dilerim hepimiz iyi haberlerle bitiririz bu ayı ;)

Back