Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Her adette oluyor mu böyle canım ?
Canım adetimden 2 gün önce göğsüm siser ve hassasiyetim olur ama gaz sancim olmazdı daha 7 gün var adete yani daha önce olmamıştı böyle ama inşallah vardır bebis 5 aydır adet gunumde hüsrana ugruyorum:mad:

Canım adetimden 2 gün önce göğsüm siser ve hassasiyetim olur ama gaz sancim olmazdı daha 7 gün var adete yani daha önce olmamıştı böyle ama inşallah vardır bebis 5 aydır adet gunumde hüsrana ugruyorum:mad:

Ay hadi inşallah hamilesindir canım

Ay evt yaa çok fazla bu kadar heyecan bana yaa valla olmazsa da bu stresimden heycanımdan olmicak diye korkuyorum.. Sabah arabaya bindim el freninin indiremedim(dün eşim biraz sert çekmiş) bayaa debelendim sonunda indirdim ama sol kasığımda enteresan bi sancı oldu.. Büyük ihtimalle kasla ilgili bişeydi ama valla 1 saat tripten tribe koştum ay tutmuştu düştümü acaba bi zarar mı geldi falan diye diye bayaa bi saçmalamalar yani :KK70: Allah sonumu hayır etsin :KK70:
Allah sonumuzu hamile etsin:anneadayı: saglikli hayirli bebisimiz olsun:KK46:

hamiş adaylarıı :))) hepinizehayırlı haftasonlarıı inşallah pazartesinden itibaren hamiş haberlerimizi paylaşmaya başlarız.. hepinizi öpüyorum. ben bi daha anca pazartesi girerim allaha emanet olun canlar:21:

Ay bekliyorum sayfayı açtım önüme besmeleyle açıyorum hep sonuç geldi diyor :KK43: şimdi lab. arasam hemen onaylarda ordaki kadın negatif boşuna bekleme demişti çok bozulmuştum birdaha der diye aramıyorum :KK43:

Noldu şekerim sonuçlar çıkmıştır artık sevinçten yazmaı mı unuttun bize?

Back