- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetimden 2 gün önce göğsüm siser ve hassasiyetim olur ama gaz sancim olmazdı daha 7 gün var adete yani daha önce olmamıştı böyle ama inşallah vardır bebis 5 aydır adet gunumde hüsrana ugruyorumHer adette oluyor mu böyle canım ?
Canım adetimden 2 gün önce göğsüm siser ve hassasiyetim olur ama gaz sancim olmazdı daha 7 gün var adete yani daha önce olmamıştı böyle ama inşallah vardır bebis 5 aydır adet gunumde hüsrana ugruyorum![]()
Her adette oluyor mu böyle canım ?
Hadi inşallah bekliyoruz iyi haberlerinisonuç geldi diyor bi gelemedi gitti bende diyorumki heralde çok yüksekte ondan gelemiyor hahaah :)
arada bi yaşarım gaz sıkıntısı ama bu kadar değil yaa ölüyorum resmen bide midemdede gaz varya çok üşüttüm
Allah sonumuzu hamile etsinAy evt yaa çok fazla bu kadar heyecan bana yaa valla olmazsa da bu stresimden heycanımdan olmicak diye korkuyorum.. Sabah arabaya bindim el freninin indiremedim(dün eşim biraz sert çekmiş) bayaa debelendim sonunda indirdim ama sol kasığımda enteresan bi sancı oldu.. Büyük ihtimalle kasla ilgili bişeydi ama valla 1 saat tripten tribe koştum ay tutmuştu düştümü acaba bi zarar mı geldi falan diye diye bayaa bi saçmalamalar yaniAllah sonumu hayır etsin
![]()
hahaha bana dedin sandım neyse neyse heycandan![]()
Ay bekliyorum sayfayı açtım önüme besmeleyle açıyorum hep sonuç geldi diyorNe zaman çıkacak sonuçlar ?
Inşallah canım inşallah hepimiz sırasıyla hamilrlik haberlerimizi veririz birde cidden kendimizi çok dinliyoruz yani bacağıma kramp girse onuda hamilelik belirtisi diye yorucam artık psikolojim iyice gittiAy hadi inşallah hamilesindir canım
Çalışmaya çalışarak18ine daha çok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaİşe güce konsantrasyonum da sıfır.. Nası geçicek bu bekleyiş kızlarrr???
Hadi inşallah hayırlı haber alırsınnn canımadetime bir var dayanamadım beta yaptırdım ve suan beklemedeyim ölüyorum heycandan![]()
evet canım iki aydır görüyorumOvulasyon testinde çift çizgiyi gördün mü canım?
Hadi bakalım canım inşallah hayırlı ve guzel haberlerle karşılaşırız benimde 13 Kasım ikimizinkide cuma gününe geliyo inşallah Rabbim bu mübarek günde hayırlı haberlerle karşılaştırır biziMerhaba kızlar BAT 23 Kasım heycanla bekliyorum![]()
Ay bekliyorum sayfayı açtım önüme besmeleyle açıyorum hep sonuç geldi diyorşimdi lab. arasam hemen onaylarda ordaki kadın negatif boşuna bekleme demişti çok bozulmuştum birdaha der diye aramıyorum
![]()
hamiş adaylarıı :))) hepinizehayırlı haftasonlarıı inşallah pazartesinden itibaren hamiş haberlerimizi paylaşmaya başlarız.. hepinizi öpüyorum. ben bi daha anca pazartesi girerim allaha emanet olun canlar[/QUOTE
İmmm sonucun 59.84 :)
Canım tebriklerrAyy sunan bayilabilirimmm