Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hadi bakalım canım inşallah hayırlı ve guzel haberlerle karşılaşırız benimde 13 Kasım ikimizinkide cuma gününe geliyo inşallah Rabbim bu mübarek günde hayırlı haberlerle karşılaştırır bizi:KK200::anneadayı::KK200:
Aaâaaaa canım ne güzel bişeye dikkat etmişin :) ben bilmiyordum Cumaya geldiğini :) İnşallah o mübarek Cuma gününde ikimizde güzel güzel haberleri alırız :) Seninki az kalmış benim daha var hadi bakalım. İnşallah bü ay Rabbim hayırlısıyla nasip eder İnşallahhhh

Kızlar, ben bu ay prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandım iki tanecik. Ondan mi anlayamadım adetim 3 gün geçmiş durumda. Beş gün önce testte negatif çıkmıştı, bir daha da yapmak istemiyorum. Dostinex gecikme yapar mi?

yi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((

yi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((
Silik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin canim. Testlerin fotosunu koysana bakalim. Insallah hamilesindir canim

Back