- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Üzülme canım inşallah bir daha ki aya hamile olursun. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimizeevet cnm yumurtlama gununde bılrıkte olduk eşimle düne kadarda hamilelik belirtileri yaşıyordum ama meğer adetmiş
Dgerleri de cift cizgi çıkmstı ama en koyu bugün yaptgm sanrm
Hmm anladm canm teşekkürler bugünü degerlendirelm o zmanYa işte kişiden kişiye değişiyor dün yapmasaydın bugün silik çıksaydı çizgi kaçırmış olacaktın ama bugün tam zamanı aslında sperm 72 saat canlı kalıyor ama sen riske atmamak için çalış bence
Hmm anladm canm teşekkürler bugünü degerlendirelm o zman
Kızlar benim rüyami birisi yorumlasın lütfen
Hayırlısı de canım.. Bi dahakine olur canını sıkma inanıyorumki bu topic de uğurlu gelen giden herkes bi gün mutlaka hamile olucak hiç canını sıkma.. Moral de çok önemli çünküevet cnm yumurtlama gununde bılrıkte olduk eşimle düne kadarda hamilelik belirtileri yaşıyordum ama meğer adetmiş
Deme ya kısmet canım üzülme bi sonraki aya inşallah stresten erken gelmiştiryaaa beklenen adet gununden daha önce adet oldum hamılelık beklıyordumkızlar bat'ım 8 kasımdı ancak dün akşam adet oldum
kuru incir ye tatlım yumurta kalitesini arttırıyormuşKızlar adetimin 2. günü ne yiyeyim ne içeyim sizce yumurtalar güzel olsun bana tavsiye verir misiniz ?
Ben hiç anlamıyorum bu işlerden :/Kızlar adetimin 2. günü ne yiyeyim ne içeyim sizce yumurtalar güzel olsun bana tavsiye verir misiniz ?
tatlım adetin 3.günü üstten ultrason ile rahmine bakacak ve sonra kan vermeni isteyecek kanda hormon tetkiki yapılacak, 2 saatte çıkıyor test sonuçları ona göre değerlendirmesini yapacakkızlar nasılsınız bayadır doktorla uğraşıyorum rahim filmi de çekildi giremedim buraya ya bişi sorcam size bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum bizim artık çocuk için uğraştığımız 1 seneyi geçti doktor tedaviye başlıyvcak eşimde de bende de sorun yok adetin 3. günü gel dedi peki gidince ne yapack nasıl yol izliyolar bliyo musunuz kafamda bissürü sorular
gerçi sen tedaviye başlayacakmışsın belki bu aşamaları geçmişsindir...kızlar nasılsınız bayadır doktorla uğraşıyorum rahim filmi de çekildi giremedim buraya ya bişi sorcam size bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum bizim artık çocuk için uğraştığımız 1 seneyi geçti doktor tedaviye başlıyvcak eşimde de bende de sorun yok adetin 3. günü gel dedi peki gidince ne yapack nasıl yol izliyolar bliyo musunuz kafamda bissürü sorular
tatlım adetin 3.günü üstten ultrason ile rahmine bakacak ve sonra kan vermeni isteyecek kanda hormon tetkiki yapılacak, 2 saatte çıkıyor test sonuçları ona göre değerlendirmesini yapacak
hormon sonuçların önemli daha önce kaç çıkmıştı hatırlıyor musun e2 fsh falan? hormon sonuçlarına bakıp hap yazar, sonuçlar iyi ise hap yazmaz yüksek bulduğu değer olursa dengelensin diye hap verebilir...hım çok sağol canım ya daha öncede yapımıştı hormon testleri ama durumu görünce ne yacak onu merak ediyorum hap falan mı vercekki hamie kalmam için
Ben sana söyliyim kan alıcak yumurtalıklarına şöyle bi bakıcak bi de klomen vericek 3 veya 5 gün kullan diycek.. İlk yöntem kesinlikle bu.. Bikaç ay bu şekilde deneyecek canım.. endişelenicek stres yapıcak bişey yok rahat ol :)kızlar nasılsınız bayadır doktorla uğraşıyorum rahim filmi de çekildi giremedim buraya ya bişi sorcam size bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum bizim artık çocuk için uğraştığımız 1 seneyi geçti doktor tedaviye başlıyvcak eşimde de bende de sorun yok adetin 3. günü gel dedi peki gidince ne yapack nasıl yol izliyolar bliyo musunuz kafamda bissürü sorular
aynen sakın stres yapma tatlım, stres hormon değerlerini etkiliyor, rahat ol...Ben sana söyliyim kan alıcak yumurtalıklarına şöyle bi bakıcak bi de klomen vericek 3 veya 5 gün kullan diycek.. İlk yöntem kesinlikle bu.. Bikaç ay bu şekilde deneyecek canım.. endişelenicek stres yapıcak bişey yok rahat ol :)
kuru incir ye tatlım yumurta kalitesini arttırıyormuşben de kürlerle besleniyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?