Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dgerleri de cift cizgi çıkmstı ama en koyu bugün yaptgm sanrm

Ya işte kişiden kişiye değişiyor dün çalışma yapmasaydın bugün silik çıksaydı çizgi kaçırmış olacaktın ama bugün tam zamanı aslında sperm 72 saat canlı kalıyor ama sen riske atmamak için çalış bence

Hmm anladm canm teşekkürler bugünü degerlendirelm o zman

evet cnm yumurtlama gununde bılrıkte olduk eşimle düne kadarda hamilelik belirtileri yaşıyordum ama meğer adetmiş
Hayırlısı de canım.. Bi dahakine olur canını sıkma inanıyorumki bu topic de uğurlu gelen giden herkes bi gün mutlaka hamile olucak hiç canını sıkma.. Moral de çok önemli çünkü

kızlar nasılsınız bayadır doktorla uğraşıyorum rahim filmi de çekildi giremedim buraya ya bişi sorcam size bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum bizim artık çocuk için uğraştığımız 1 seneyi geçti doktor tedaviye başlıyvcak eşimde de bende de sorun yok adetin 3. günü gel dedi peki gidince ne yapack nasıl yol izliyolar bliyo musunuz kafamda bissürü sorular

tatlım adetin 3.günü üstten ultrason ile rahmine bakacak ve sonra kan vermeni isteyecek kanda hormon tetkiki yapılacak, 2 saatte çıkıyor test sonuçları ona göre değerlendirmesini yapacak

gerçi sen tedaviye başlayacakmışsın belki bu aşamaları geçmişsindir...

tatlım adetin 3.günü üstten ultrason ile rahmine bakacak ve sonra kan vermeni isteyecek kanda hormon tetkiki yapılacak, 2 saatte çıkıyor test sonuçları ona göre değerlendirmesini yapacak

hım çok sağol canım ya daha öncede yapımıştı hormon testleri ama durumu görünce ne yacak onu merak ediyorum hap falan mı vercekki hamie kalmam için

hım çok sağol canım ya daha öncede yapımıştı hormon testleri ama durumu görünce ne yacak onu merak ediyorum hap falan mı vercekki hamie kalmam için
hormon sonuçların önemli daha önce kaç çıkmıştı hatırlıyor musun e2 fsh falan? hormon sonuçlarına bakıp hap yazar, sonuçlar iyi ise hap yazmaz yüksek bulduğu değer olursa dengelensin diye hap verebilir...

Ben sana söyliyim kan alıcak yumurtalıklarına şöyle bi bakıcak bi de klomen vericek 3 veya 5 gün kullan diycek.. İlk yöntem kesinlikle bu.. Bikaç ay bu şekilde deneyecek canım.. endişelenicek stres yapıcak bişey yok rahat ol :)

aynen sakın stres yapma tatlım, stres hormon değerlerini etkiliyor, rahat ol...

Kızlar bişi sorucam benim bat 15 kasım 9kasımda mr çektiricem sizce hamileysem sıkıntı olur mu ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…