- 29 Ekim 2014
- 570
- 243
- 123
Teşekkürler kaçırmaym madem bu geceyi:)Çok güzel bu gece mutlaka çalışın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaçırmaym madem bu geceyi:)Çok güzel bu gece mutlaka çalışın![]()
Kızlar bu gece rüyamda bir yunus balığı yavrusu kucağıma zıpladı. resmen bana gülümsüyordu. onu sevmemi istiyordu. sağa sola dönüyordu kucağımda. Bu nedir ki ....
Ay ne güzel bir rüya.. En kısa zamanda hamile olduğunu öğreneceksin bence :)
yaaa beklenen adet gununden daha önce adet oldum hamılelık beklıyordumDualarım seninle canımmm
Günayydınnnn kızlarrgeriye sayımım başladı :)))
![]()
yaaa beklenen adet gununden daha önce adet oldum hamılelık beklıyordumkızlar bat'ım 8 kasımdı ancak dün akşam adet oldum
![]()
yok cnm bende öyle sandım basta ama kanamam varBayağı erken gelmiş.. Adet olduğuna eminsin değil mi? Yani sadece lekelenme değil ?
Yumurtlama gününü biliyormusun canım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet diyorlar ya. yada mevsim geçişinden erken olmuş da olabilirsin.kızlar BAT' daha erken adet oldum ya strestenmi bende gebelık beklyıordum8 kasımda adet oılmam gerekıyordu ancak dün adet oldum
yok cnm bende öyle sandım basta ama kanamam var![]()
:) inşallah canım allahım isteyen herkese o duyguyıu tatmayı nasip etsinOlsun canım üzülme bu ay sıkı çalışırız beraber![]()
evet cnm yumurtlama gununde bılrıkte olduk eşimle düne kadarda hamilelik belirtileri yaşıyordum ama meğer adetmişYumurtlama gününü biliyormusun canım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet diyorlar ya. yada mevsim geçişinden erken olmuş da olabilirsin.
Kızlar benim bugün ki ovülasyon testimde ikinci cizgi birinciden daha koyu çıktı peki bu ne demek oluyo
Dgerleri de cift cizgi çıkmstı ama en koyu bugün yaptgm sanrmhmmm en verimli zaman demek canım bu gece mümkünse yine çalışın..