Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Mrb arkadaşlar benim de adet günüme 6 gün. Var dun hastahaneye giittim gebelik yok dedi 1 sene once hamile kalmistm ama aldirmak zorunda kaldim psikolim bozuldu bu sefer hamile olmak icin uğraşıyorum belirti olarak bas agrisi mide bulantisi aşırı ve gaz var ins olur 6 gun nasil geçecek bilmiyorm

kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????

Eklentiler

• 20151104_135502.jpg
    20151104_135502.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 63
kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????
Baya ileride tekrar yapinca sonucu bizimle paylas canim ins hamilesndr

Bende alayim bari sende nasil belirtiler var test yaptirdin mi hic cnm

Belirti çok var ama başka birşeyde olabilir tabii :-(
Mide yanması ekşimesi başladı, ayaklarıma gramplar giriyor, kasıklarımda agrı var, pembe lekelerim oldu ama geçti gibi şuan.. Var daha birşeyler ama psikolojik olabilir diyip büyütüp sonrada hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum :-(
Henüz test yapmadım erken diye, haftasonu yapacam nasipse, hayırlısı bakalım.. Eczaneden aldım testi canım

Belirti çok var ama başka birşeyde olabilir tabii :-(
Mide yanması ekşimesi başladı, ayaklarıma gramplar giriyor, kasıklarımda agrı var, pembe lekelerim oldu ama geçti gibi şuan.. Var daha birşeyler ama psikolojik olabilir diyip büyütüp sonrada hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum :-(
Henüz test yapmadım erken diye, haftasonu yapacam nasipse, hayırlısı bakalım.. Eczaneden aldım testi canım
Anladm canim sende benim gibisn cok istiyorsun benimde dusunmekten kötü hissediyorm hamile degilsem cok üzülürüm sağ kasigimda agri var sol mu olmasi lazm bide pempe lekeler yok bazen akinti oluyo biraz

Anladm canim sende benim gibisn cok istiyorsun benimde dusunmekten kötü hissediyorm hamile degilsem cok üzülürüm sağ kasigimda agri var sol mu olmasi lazm bide pempe lekeler yok bazen akinti oluyo biraz
Ben bir kere hamilelik yaşadım ama herkeste farklı belirtiler oluyor, kiminde hiç olmuyormuş.
İnşallah hamileyizdir ama yoksada Rabbim daha iyi bilir deyip denemeye devam çagresiz :-(

Kızlar bugün ki ovülasyon testim dahq koyu sanki şimdi böle çıkınca ne olmuş oluyo fazla bilgim yok ondan soruyorum bugün calsma mı yapmam gerekio

Eklentiler

• 1446641858304485071971.jpg
    1446641858304485071971.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 217

Canım herkes de aynı olmuyor belirtiler bence çok düşünmeyin rahat olun allah elbet bir gün verecek

Back