- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
İnşallah bakalımm ben pek umutlu değilim ama olmayacak gibi hissediyorumbenimde şafak 11 inşallah iyi haberleri paylaşırız inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalımm ben pek umutlu değilim ama olmayacak gibi hissediyorumbenimde şafak 11 inşallah iyi haberleri paylaşırız inşallah![]()
inşallah canım.sabah ağrım vardı şimdi kalmadı.ama hissediyorum geldi gelecek sen ne durumdasın.Olur belki ya kırmızıları görene kadar bekle
İnşallah hayırlı Haberleri alırsın canım idrarda adet geçince çıkıyor genelde ama varsa kanda çıkar şimdibende bu pazar adet olmayı bekleyenlerdenım inş olmam hamılelık belirtilerini yaşıyorum ama hayırlısı artık ne zman test yapsam sonuc alabılırım kızlar sabırsızım
göbeğim şişti sağ kasıgımda ınanılmaz agrı var ve bı haftadır kap rıtmım inanılmaz derecede çıktı. normalde 72-74 kalp rıtmım bu aralar hep 95-105 arası başımda agırıyor
Var benim daha on sanıyordum on bir gün var ç ok var yaniinşallah canım.sabah ağrım vardı şimdi kalmadı.ama hissediyorum geldi gelecek sen ne durumdasın.
ozman yarın tahlıl yaptırayım :) tşk ederim dua edın kızlarİnşallah hayırlı Haberleri alırsın canım idrarda adet geçince çıkıyor genelde ama varsa kanda çıkar şimdi
Var benim daha on sanıyordum on bir gün var ç ok var yani
canım ben senin yerinde olsam hemen acile gider yaptırırdım.yapmışlığımda varozman yarın tahlıl yaptırayım :) tşk ederim dua edın kızlar
acıl hemen alırmı bu konu ıcın hamilelık testı ıcın mı geldım deyımcanım ben senin yerinde olsam hemen acile gider yaptırırdım.yapmışlığımda var![]()
evet canım hemen kanı alıp 30-40 dk içinde sonucu veriyorlaracıl hemen alırmı bu konu ıcın hamilelık testı ıcın mı geldım deyım
belirtilerin ne neler hissediyorsun canım inş.hamilesindir.ben bu güne kadar belirti bile yaşamadımAyin 10 unda adet günüm, zaman geçmiyor hatunlarr.. Belirtiler var ama boş ümitte olabilir.. Zaman yaklaştıkca umut kayboluyor![]()
belirtilerin ne canım. İnşallah hamilesindirAyin 10 unda adet günüm, zaman geçmiyor hatunlarr.. Belirtiler var ama boş ümitte olabilir.. Zaman yaklaştıkca umut kayboluyor![]()
çalısıyorum suan çıkamam ama 6 dan sonra yaparmı hastane sizce özel hastanede akşam yaptırabılırmıyımevet canım hemen kanı alıp 30-40 dk içinde sonucu veriyorlar
Dualarım seninle canımmmozman yarın tahlıl yaptırayım :) tşk ederim dua edın kızlar
Ben özel de yaptırdım geçen ay gece on birdiçalısıyorum suan çıkamam ama 6 dan sonra yaparmı hastane sizce özel hastanede akşam yaptırabılırmıyım
oo süper ozman bende iş çıkışı yaptırayım adetten 3 -4 gun once cıkar dimi kızlar kandaBen özel de yaptırdım geçen ay gece on birdi![]()
özeli bilmiyorum ama devlet hastanesinde ne zaman gitsem yaptırdım bençalısıyorum suan çıkamam ama 6 dan sonra yaparmı hastane sizce özel hastanede akşam yaptırabılırmıyım
Bi hafta önce belli olmuştu geçen ay benim ama kimyasal dı işteeoo süper ozman bende iş çıkışı yaptırayım adetten 3 -4 gun once cıkar dimi kızlar kanda
çok geçmiş olsun cnm allah isteyen herkese sağ salım gebelik nasip etsınBi hafta önce belli olmuştu geçen ay benim ama kimyasal dı iştee