Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah hayırlı Haberleri alırsın canım idrarda adet geçince çıkıyor genelde ama varsa kanda çıkar şimdi

Yasadıgım ilk gebelikteki gibi ayagıma gramp giriyor, ilişkiden iki gündonra felan pembe akıntı başladı 2 gün yogun sürdü, kasıklarımda agrı var, dünden beridir gaz yapacak pek bişey yiyip içmedşm ama fena gaz var, dudaklarımda uçuk çıktı ( hamileligin ilk günlerinde vücut henüz alışkın olmadıgı için direnci düşünce uçuk çıkabiliyormuş ), bir kere yataktan kalktıgımda birde dün akşam otururken hissedilir şekilde başım döndü..

Her hamilelik başkadır tabii ama bazı insanlar erken belirti olmaz diyip kesin konusuyor..
İki sene evvel 12 hafta süren bir gebelik yaşadım ve adet günümden çok önce sucuk ekmek istedi canım, doyamıyordum yemeye, hamile olma ihtimalimde yok gibiydi çünkü 1-2 kere kaçmıştı sadece, ayaklarıma inanılmaz gramplar giriyordu ve arkadaki dişlerimden biri agrımaya başlamıştı agız bakımıma önem verdigim halde. Annem 7 dogum yapmış bir kadın ve ondan duymuştum bu hamileliklerindeki grampları ve diş agrısını..
Ve inanin daha günüm felan gelmemisti, işe giderken test alıp işyerinin tuvaletinde yaptım ve anında belirdi çift çizgi..
Herkesin genetigi bünyesi çok farklı, o yüzden kimse olur yada olmaz diye kesin konuşmamalı..
İnşallah umutlarımız boşa çıkmasın hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…