• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

POWERHACK POWERHACK başka topiclerde bu senin yaptığın test markasıyla ilgili iyi şeyler okumadım. o yüzden emin olmak için kan testini yaptır pztsi canım..umarım hamilesindir..inşallah..

inşallah abla bakalım elimde laboquıck ve al bi gebelik testi var 2sinide deniyicem :)

Canim
Canim yaaa cok sevindim.. İnan okurken gozlerim yasardi.. Rabbim o duyguyu isteyen herkese tattirsin.. Ben dun ilk kez alttan muayene oldum ve kan testi yaptirdim.. İkisde negatif cikinca oyle kotu oldum ki.. Rabbim isreten herkesin yuzunu guildursun.. Aminn... Visneli turtam bebegini ins saglikla kucagina alirsin..cok duygulandim:KK61:
hic uzulme.cunku meleginin gelme zamani var ve o gun sen de boyle mutlu olcaksin.bu gelenler de bizimkileein abla ya da abileri olcak..

[QUOTE="nil-nur, post: 38042115, member: 633625ada hala adet olmadim:KK61:[/QUOTE]
Nilnurcum adet gecikmesinin kacinci gunu senin canim.bEn de hala olmadim bugun 7.gun

silik miydi abla net pozitif miydi :)
bu şekildeydi canım çok silik değildi resmini ekledim image.webp

POWERHACK POWERHACK senin çizgin Benide heyecanlandırdı vallahi:-) birde gecen gece bir rüya gördüm çok etkilendim rüyamda tanımadığım biri parmağıyla karnımı işaret ediyo o anda karnımda pıt pıt diye kıpırdanma oldu 2 3 defa çok etkilendim mâlum mu oldu acaba Rabbim nasip etmiştir inşaAllah...

Kızlar suan Ağlıyorum hayatımda ilk defa damlalar değer değmez silik çizgi görüyorum sanırım hamileyim yarın sabah gene deneyecegim çok ama çok merak ediyorum 2 tane yaptım 2side hemen belirdi :)

Tebrikler canim.. Insallah hamilesindir:) senin adina cok mutlu oldum. Benim de pazartesi bat tarihim. Bende yarin sabah test yapmayi dusunuyorum. Senin hayirli haberlerini bekliyorum

POWERHACK POWERHACK senin çizgin Benide heyecanlandırdı vallahi:-) birde gecen gece bir rüya gördüm çok etkilendim rüyamda tanımadığım biri parmağıyla karnımı işaret ediyo o anda karnımda pıt pıt diye kıpırdanma oldu 2 3 defa çok etkilendim mâlum mu oldu acaba Rabbim nasip etmiştir inşaAllah...

Insallah hamilesindir canim. Sen zaman yapacaksin test??

ay canım benim inşallah hamilesindir hamileyimdir :) Sorma sabahi edemem simdi

Ben hüsrandayım ama sızden güzel haberler almak mutlu etti beni.hadi bakalım rabbim utandırmasın inşallah.

Back