e olmazsa akıntı?
Yumurtanın catladıginin göstergesidir beyaz jelimsi akinti
Su gibi şeffaf oluyor bende
akıntı olmazsa yumurtlama yok demek mi?Bende hiç akıntı olmuyor diyorsun ya o yüzden senin için normal.. Ama benim normalde akıntım olur her ay şimdi onların yapısına bakarak yumurtlamayı takip etmeye çalışıyorum...
akıntı olmazsa yumurtlama yok demek mi?
Bende şeffaf şu gibi oldu bu ay midem bulanıyor
Hayır yumurta dim 2 gün sürdü sonra bittiYumurtladıktan sonra da akıntın devam ettii mi canım?
çünkü doktor sordu bana akıntın oluyor mu diye, hayır dedim, bu iyi dedi bana...engel demedi de ondan sordum canımHayır canım.. Benim her ay akıntım oluyor ondan dönemleri ayırt etmeye çalışıyorum... Ama sen normalde kuruyum diyorsun kuru olupta hamile kalanlar da var..
çünkü doktor sordu bana akıntın oluyor mu diye, hayır dedim, bu iyi dedi bana...engel demedi de ondan sordum canım
belki de yumurtlama zamanı oluyor idrarla falan atılıyor da ben mi farketmiyorum. çünkü tüm testlerimi yaptırdım bana tertemiz ve çok sağlıklısın bir engel yok gebeliğe, çalışacaksın dedi...hem üstten hem alttan kontrol uyguladı, rahim içine ultrason ile baktı, kist, miyom hiç bir şey yok dediAllah allah kafam karıştı
belki de yumurtlama zamanı oluyor idrarla falan atılıyor da ben mi farketmiyorum. çünkü tüm testlerimi yaptırdım bana tertemiz ve çok sağlıklısın bir engel yok gebeliğe, çalışacaksın dedi...hem üstten hem alttan kontrol uyguladı, rahim içine ultrason ile baktı, kist, miyom hiç bir şey yok dedi
Hamile olursam bu ay herkese benden çay :)))
bilmem, nedne öyle dedi... anormal akıntı olmaması iyi anlamında düşünmüştür belki, suratsızlara bir şey sorulmuyor ki, ben üstüne düşünmedim bile konunun.. bir kaç gün sonra gideceğim tekrar, sorayım ben konuyu onaYok konu senle ilgili değil yani akıntın yoksa bu iyi demesi kafamı karıştırdı akıntı olmaması mı lazım yani ondan anlamadım.. Ya herkes bir değil tabiki de...
maalesef son 10 gündür bolca hissettim belirtiler...sonuç koca bir sıfırBir de bir ankete göre en çok görülen gebelik belirtisi Kasık ağrısı ile göğüs hassasiyetiymiş...
Kiz mucize olur ama içime doğuyor bu ay ilk defa böyle olduHadi bakalım benim ki açık olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?