Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende hiç akıntı olmuyor diyorsun ya o yüzden senin için normal.. Ama benim normalde akıntım olur her ay şimdi onların yapısına bakarak yumurtlamayı takip etmeye çalışıyorum...
akıntı olmazsa yumurtlama yok demek mi?

Hayır canım.. Benim her ay akıntım oluyor ondan dönemleri ayırt etmeye çalışıyorum... Ama sen normalde kuruyum diyorsun kuru olupta hamile kalanlar da var..
çünkü doktor sordu bana akıntın oluyor mu diye, hayır dedim, bu iyi dedi bana...engel demedi de ondan sordum canım

Allah allah kafam karıştı
belki de yumurtlama zamanı oluyor idrarla falan atılıyor da ben mi farketmiyorum. çünkü tüm testlerimi yaptırdım bana tertemiz ve çok sağlıklısın bir engel yok gebeliğe, çalışacaksın dedi...hem üstten hem alttan kontrol uyguladı, rahim içine ultrason ile baktı, kist, miyom hiç bir şey yok dedi

Yok konu senle ilgili değil yani akıntın yoksa bu iyi demesi kafamı karıştırdı akıntı olmaması mı lazım yani ondan anlamadım.. Ya herkes bir değil tabiki de...

Yok konu senle ilgili değil yani akıntın yoksa bu iyi demesi kafamı karıştırdı akıntı olmaması mı lazım yani ondan anlamadım.. Ya herkes bir değil tabiki de...
bilmem, nedne öyle dedi... anormal akıntı olmaması iyi anlamında düşünmüştür belki, suratsızlara bir şey sorulmuyor ki, ben üstüne düşünmedim bile konunun.. bir kaç gün sonra gideceğim tekrar, sorayım ben konuyu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…