tek kart çekseydik evet ti işte, neden 3 kart seçtik sanki :)Ben salak miyim diye tek kart cektim:))evet çıktı :))))
Alla alla :)) bu soruya evet notr notr çıktı :)))))hahahhahajtek kart çekseydik evet ti işte, neden 3 kart seçtik sanki :)
tek kart çekseydik evet ti işte, neden 3 kart seçtik sanki :)
Ben salak miyim diye tek kart cektim:))evet çıktı :))))
:))))Gı gülmekten öldüm kendi kendime evin içinde Allah iyiliğini versin
Aynen Psıkolojım bozuk mu diye soruyorum notr çıkıyor :)))Salak değiliz de akıllı olmadığımız da bir gerçek yani hahahah
:))tanisalim bacim :)))))))Sizi tanimasamda seviyorum annemmmmm
Önce karnını doyur sonra ruhunuBen yemek yapma gı adam gelecek önce karnını doyuram sonra nasıl olsa dogduguna pişman olacak
kilolar ne olacak şekerim... ben bugün diyete başladım 10 kg vermem gerek, şiştim son aylarda iyi hissetmiyorum kendimiDün ben bi makarna yaptım 3 tabak yedim :))kekik pul biber ve tereyağı koydum başka birşey koymadan inanılmazdi
Aynen bekliyoruz gelmıo .bide hamileysek görürüm o zaman seni :))))öff ya cumartesi çalışılır mı arkadaşyarın benim de büyük gün, her ay saat gibi işleyen metabolizma ters döner kesin oyun oynar yarın hastalanmam ben..normal değilim ki bekleyince de gelmez bu adet, sinir eder insanı
Adetim ayın 22 siydi ama hep gecikir. Kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim vardı. Kanamam gelecek dedim. Bu sabah arkadaşlarımın ısrarı ile test yaptım. Silikte olsa ikinci çizgi vardı. Evden erken çıkmak zorundaydım. Eve gelince fotoyu çektim. Hamile oluşuma şaşırdım çünkü kaaık ağrılarım o kadar çok ki regl olacağıma nerdeyse emindim. Daha sonra bir test daha yaparım. Gerçekten şaşkınım.
Sadece dene Kekikli makarnaya pişman olmazsın :)))kilolar ne olacak şekerim... ben bugün diyete başladım 10 kg vermem gerek, şiştim son aylarda iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?