Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ayıp bize yaaaa bebiş diye kuduruyoruz, bi de hala sigara peşindeyiz doğurganlığı azalttığını biliyoruz di mi kızlar??? sonra vay efendim bu ay niye gelmedi, vay bebek olmayacak mı!!! biz bu kafayla daha çoook hayıflanırız gibi kızdım şimdi kendime!

Aynen sigarayla alakası yok bencede. Tabiki olmasa daha iyi ama birde bu stres varken sigarayı birakamam valla kim ne derse desin. Ben zaten kendime ve eşime söz verdim , ne zaman ki doktor bana hamilesin dedi ben sigarayı öldürücem. Nokta

Zaten diğer hamileliklerimde de hamile olduğumu öğrendiğim an sigarayı bitirmiş tim. Allahım a şükürler olsun çocuklarım çok sağlıklı. Zaten paket paket sigara içen biri değilim . Bir paket 4 gün gidiyor yada daha fazla ...

ben günde 1 paket içiyorum maalesef bırakmak gerek de, olmuyor işte...

Kızlar bişey sorayım Yumurtlama döneminizde akıntılarınız nasıl oluyor.. Birde bu servikal mukus dedikleri olayı yaşıyormusunuz? Yumurtlama öncesinde mi sonrasında mı?

Kızlar bişey sorayım Yumurtlama döneminizde akıntılarınız nasıl oluyor.. Birde bu servikal mukus dedikleri olayı yaşıyormusunuz? Yumurtlama öncesinde mi sonrasında mı?
ben de hiç akıntı olmuyor, sadece geçen hafta kremimsi beyaz-sarı renkli akıntı oldu ilk defa, üşüttüm sanırımn ama onun dışında akıntım olmuyor...

ben de hiç akıntı olmuyor, sadece geçen hafta kremimsi beyaz-sarı renkli akıntı oldu ilk defa, üşüttüm sanırımn ama onun dışında akıntım olmuyor...

heh işte o servikal mukus dedikleri şey olabilir doğurgan dönem olduğunu gösteriyormuş ve ondan sonra yumurta akı kıvamında akıntı olursa en doğurgan dönem oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…