• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inşallah bu ay gelir bebişin de doktorlarla uğraşmazsın, pek suratsızlar. bizim hayatımızın en önemli konusu onlar için ne kadar sıradan , bunu da yansıtıyorlar hastalarına :KK43:

Evet bende pek sevmem doktora gitmeyi zaten.. En son Kadın doğumcuya gittiğimde adam o kadar aksi ve sertti ki kapıdan çıkınca ağlamıştım bile birde özel hastaneye gitmiştim

Evet bende pek sevmem doktora gitmeyi zaten.. En son Kadın doğumcuya gittiğimde adam o kadar aksi ve sertti ki kapıdan çıkınca ağlamıştım bile birde özel hastaneye gitmiştim
hep aynı bunlar, ben de özel hastaneye gidiyorum, suratsız, ilgisiz... olursa olur, olmazsa olmaz modunda, git dene diyor... biz de biliyoruz deneyeceğimizi ama insan gibi yaklaş, yol, yordam , takdik göster di mi ama?

hep aynı bunlar, ben de özel hastaneye gidiyorum, suratsız, ilgisiz... olursa olur, olmazsa olmaz modunda, git dene diyor... biz de biliyoruz deneyeceğimizi ama insan gibi yaklaş, yol, yordam , takdik göster di mi ama?

Evet aynen canım valla iyi doktor bulmak zor çok yakınım biri özel hastanede doğum yaptı sırf sezeryan olsun doktor para alsın diye erkenden aldı bebeği ay evlat ne hasta oldu daha tam gelişimini tamamlamamış kalbi delik çocuk şimdi 3 yaşında ama görsen ancak 1 yaşında dersin

O kadar çabala uğraş hamile kal stres yaşa sıkıntı çek sonra böyle olsun üzüntüden ölür insan..

Evet aynen canım valla iyi doktor bulmak zor çok yakınım biri özel hastanede doğum yaptı sırf sezeryan olsun doktor para alsın diye erkenden aldı bebeği ay evlat ne hasta oldu daha tam gelişimini tamamlamamış kalbi delik çocuk şimdi 3 yaşında ama görsen ancak 1 yaşında dersin
hay Allahım, Rabbim şifa versin... Sıkıntı bu işler, insana neye inanıp kime güveneceğini bilemiyor :(

Gelin çay içelim kızlar. Bu gün evde kıyamet kopacak şimdiden çay ile sakinleseyim :) benim adam bugün aksama doğru geliyor. Bitti o . Elimden çekeceği var :KK66:
kıyamam yaaa, iyi dönecekmiş bak, ben yarın da kalacak sanmıştım, bugün dönüyormuş :)

kıyamam yaaa, iyi dönecekmiş bak, ben yarın da kalacak sanmıştım, bugün dönüyormuş :)

Kalacaktı ama yemedi ;) şimdi bile korkudan bir tuhaf olmuş durumda telde. Akşam bir kızdım buna birazda ağladım ( en etkili silahımız ) sabah aramış öğlen yola çıkıyorum tamam diye :)

Kalacaktı ama yemedi :KK66: şimdi bile korkudan bir tuhaf olmuş durumda telde. Akşam bir kızdım buna birazda ağladım ( en etkili silahımız ) sabah aramış öğlen yola çıkıyorum tamam diye :)
akıllı kadının hali başka :) iyi yapmışsın, sormadan gider mi, işte böyle olur! gerçi sorsa sanki izin vereceğiz :P

He sen ordan bağır annemmm .. de de sana odun diyor de. De herşeyi sende Dök içini burda serbest hahaah

Back