• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

eğer sağlıkla ilgili bi problem yoksa yani olmasına engel bi problem yoksa bence böle seyler için psikolojnizi bozmayın ya hiç olmcak olsa düşünsenize doktorun olması imkansız lafını duymak kadar kötü bi an varmı ?
hep diyorum geç olsun saglikli hayrlı olsun kendinizi yiyip bitrmeyin bu durumlar tatlı telaşlar olmalı böle sağlığnzdan olmanıza gerek yok bence

eğer sağlıkla ilgili bi problem yoksa yani olmasına engel bi problem yoksa bence böle seyler için psikolojnizi bozmayın ya hiç olmcak olsa düşünsenize doktorun olması imkansız lafını duymak kadar kötü bi an varmı ?
hep diyorum geç olsun saglikli hayrlı olsun kendinizi yiyip bitrmeyin bu durumlar tatlı telaşlar olmalı böle sağlığnzdan olmanıza gerek yok bence
Eşimin spermi morfoloji bozuk yani ..ne kadar çalışırsak çalışalım gücü yetmiyor kabuğu delmeye dedi doktor

Ne bileyim sıcaktan heralde :)
adana tarafında kaldırırlardı eskiden sıcaktan bir de evler sofalı geniş bahçe evleri olunca kaldırıp salonu sofayı vs hortumla yıkarlarmış ama ben hiç denk gelmedim :) klimalar var heryerde halı kaldırmaya gerek olmuyor tatlım

Back