- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
heh işte o trenleri yapıyoruz biz :) eminellerdesiniz yani korkusuzca binebilirsiniz![]()
Nasıl yapıyorsunuz yani ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh işte o trenleri yapıyoruz biz :) eminellerdesiniz yani korkusuzca binebilirsiniz![]()
Antalya da yazın halıları kaldırıyormuşsunuz doğru mu?ayyy ne güzel, ama artık yemekli trenler kaldırılmış herhalde... bizim antalyada demiryolu yok bize de tren gönderiverin :)
bir de pulmanlardaki koltuklar ne kadar kocaman ve büyüktü, bayılmıştım çocukken, döner falan o koltuklar 180 dereceheh işte o trenleri yapıyoruz biz :) eminellerdesiniz yani korkusuzca binebilirsiniz![]()
bunu ilk defa duydum :) o niyeymiş kiAntalya da yazın halıları kaldırıyormuşsunuz doğru mu?
Türkiye Vagon Sanayii çalışanıyım canlar ben yani kısaca TÜVASAŞNasıl yapıyorsunuz yani ?
Eşimin spermi morfoloji bozuk yani ..ne kadar çalışırsak çalışalım gücü yetmiyor kabuğu delmeye dedi doktoreğer sağlıkla ilgili bi problem yoksa yani olmasına engel bi problem yoksa bence böle seyler için psikolojnizi bozmayın ya hiç olmcak olsa düşünsenize doktorun olması imkansız lafını duymak kadar kötü bi an varmı ?
hep diyorum geç olsun saglikli hayrlı olsun kendinizi yiyip bitrmeyin bu durumlar tatlı telaşlar olmalı böle sağlığnzdan olmanıza gerek yok bence
Kiz eşim makine muhendisi alım var mı :)basvursunTürkiye Vagon Sanayii çalışanıyım canlar ben yani kısaca TÜVASAŞ
yani o trenler burda sakaryada yapılıyo :)
canım vardır bir ilacı, kürü, araştırdınız mı hiç?Eşimin spermi morfoloji bozuk yani ..ne kadar çalışırsak çalışalım gücü yetmiyor kabuğu delmeye dedi doktor
bunu ilk defa duydum :) o niyeymiş ki![]()
Eşimin spermi morfoloji bozuk yani ..ne kadar çalışırsak çalışalım gücü yetmiyor kabuğu delmeye dedi doktor
Yok cnm morfolojı kolay kolay duzelmiyor 1 tup bebek düşük le sonuçlandı. Diğer i dondurulmus embriyo yapmıştım o kanda gozukmedi. Düşünün yanicanım vardır bir ilacı, kürü, araştırdınız mı hiç?
adana tarafında kaldırırlardı eskiden sıcaktan bir de evler sofalı geniş bahçe evleri olunca kaldırıp salonu sofayı vs hortumla yıkarlarmış ama ben hiç denk gelmedim :) klimalar var heryerde halı kaldırmaya gerek olmuyor tatlımNe bileyim sıcaktan heralde :)
dinen çok uygun düşmediğini biliyorum canm erkekse sana kızsa eşine haram oluyo diyebiliyorumAslında hazır doğmuş bi bebek :))annesi gibi olabilir miyim sizce
Bana sevap gibi geliyordinen çok uygun düşmediğini biliyorum canm erkekse sana kızsa eşine haram oluyo diyebiliyorum
Tüp bebekpeki aşılama yapılsa yada başka bi tedavi yolu yokmu yani imkansız değil sonuçta değilmi
böyle düşünüp kendini hırpalarsın, ben de ilk evlendiğimde yapsaydım boyum kadar çocuğum vardı...ama neymiş geçmiş geçmişte kalmış... hırpalama kendini, Allahtan ümit kesilmezAyrıca eğer düşük yapmasaydm şimdiye dogurmustum
Bazen insan doluyor canım sabnırım tükeniyor çevremdeki yeni evli çiftler hamile hepsiböyle düşünüp kendini hırpalarsın, ben de ilk evlendiğimde yapsaydım boyum kadar çocuğum vardı...ama neymiş geçmiş geçmişte kalmış... hırpalama kendini, Allahtan ümit kesilmez