- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
cnm testleri internetten toplu alsana niye o kadar para veriyosunAllah razı olsun :) para üstüyle bi test alıym bari bu ay bütün param testlere gitti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm testleri internetten toplu alsana niye o kadar para veriyosunAllah razı olsun :) para üstüyle bi test alıym bari bu ay bütün param testlere gitti :)
Ben depresyona gordimcnm testleri internetten toplu alsana niye o kadar para veriyosun
Ben depresyona gordim
çık o girdiğin yerden, yakışıyor mu hiç... ne depresyonu bu durduk yerde, çok şükür sağlığımız yerinde, çık bi hava al gelBen depresyona gordim
ay aşkolsn bak yok öyle depresyon fln kırmızı kart yiyen benim size noluyo ayolBen depresyona gordim
ahh ben de 1-2 güne kadar yiyecem, olsuuun, sağlık olsun günler torbaya mı girdi, yine deneriz, yine deneriz :)ay aşkolsn bak yok öyle depresyon fln kırmızı kart yiyen benim size noluyo ayol![]()
bayılırım trene çocukken yemekli vagonları olan trenlerle yolculuk yapmıştım, ne güzel yerlerden geçer o trenler yeşilliklerin arasındankızlar hiç trene bindinizmi severmisinz treni :)
Hayatım trenlerde geçti derrmiişim evet çok bindim çok fazla bir ara işe trenle gidip geldim hatta :)kızlar hiç trene bindinizmi severmisinz treni :)
ay heralde deneriz artık bütün ay her gece vur patlasın çal oynasın daha ne olsunahh ben de 1-2 güne kadar yiyecem, olsuuun, sağlık olsun günler torbaya mı girdi, yine deneriz, yine deneriz :)
şekerim hepimizin psikolojisi bozuk ve içimizde sıkıntı ama bak sohbet edip kafa dağıtmaya çalışıyoruzIcın mde sıkıntı sürekli
en çok eşim seviniyor bu duruma, sabah akşam keçiboynuzunu yedirince yazık enerji patlaması yaşayacak yakında :) hahahaaa :)ay heralde deneriz artık bütün ay her gece vur patlasın çal oynasın daha ne olsun![]()
![]()
:)))konuda bebek üzerine :)) keşke bebeğim olsaaaaa ne zman anne olacam ne zaamaaaanşekerim hepimizin psikolojisi bozuk ve içimizde sıkıntı ama bak sohbet edip kafa dağıtmaya çalışıyoruz
bizim de yok bebiş, biz de aynı konu üzerine kafayı yiyoruz ama yapacak bir şey yok, bekliyeceğiz:)))konuda bebek üzerine :)) keşke bebeğim olsaaaaa ne zman anne olacam ne zaamaaaan
ayyy ne güzel, ama artık yemekli trenler kaldırılmış herhalde... bizim antalyada demiryolu yok bize de tren gönderiverin :)heh işte o trenleri yapıyoruz biz :) eminellerdesiniz yani korkusuzca binebilirsiniz![]()