• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inşallah canım ama kan testinden sonra umudum bitti bu ay, gelmek üzeredir. bir an önce gelecekse gelsin, 3.günü tekrar doktora gidip hormonlarıma baktırayım, çalışmalara başlayabileyim

Valla hamile olmadığını öğrenince bir an önce adet bitsede başlasak çalışmalara diyorsun sürekli.. Geçen ay benim de 15 gün sürdü bitmek bilmedi bu ay çok karmakarışık işler ovulasyon testi yapıyorum silik çizgi çıkıyor bende bilmiyorum yumurtlayamıyor muyum acaba merak ediyorum :(

Valla hamile olmadığını öğrenince bir an önce adet bitsede başlasak çalışmalara diyorsun sürekli.. Geçen ay benim de 15 gün sürdü bitmek bilmedi bu ay çok karmakarışık işler ovulasyon testi yapıyorum silik çizgi çıkıyor bende bilmiyorum yumurtlayamıyor muyum acaba merak ediyorum :KK43:
yumurtluyorsundur illaki canım benim ama evet çok uzun sürdü senin geçen ay, doktora göründün mü, o ne diyor?

Yok gitmedim canım ya bu ay deneyelim bakalım neler olacak bidaha ki ay ona göre giderim olmazsa.. geçen gün yüzüstü yattım tavsiyelere uyarak :)
inşallah bu ay gelir bebişin de doktorlarla uğraşmazsın, pek suratsızlar. bizim hayatımızın en önemli konusu onlar için ne kadar sıradan , bunu da yansıtıyorlar hastalarına :(

Back