- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
olursa normal doğum istiyorum ben yaa, inşallah
kesinlikle bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olursa normal doğum istiyorum ben yaa, inşallah
Suda Doğum istiyorum :))))kesinlikle bende
ayy öle ıslak yerde doğuramam ben :)Suda Doğum istiyorum :))))
Çok faydalıdır sançı normal dogumdan daha azayy öle ıslak yerde doğuramam ben :)
yani büyük konuşmam rabbime ama sanmıyorum onuÇok faydalıdır sançı normal dogumdan daha az
:))) bence izle fikrin degisiryani büyük konuşmam rabbime ama sanmıyorum onu
yapabileceğimi
bence iyi olur sigarada içebiliyosak sorun yokNescafe içen var mı :))
Doğum filmimiay bi tane video açtım baktım ağlayacağım iş yerinde kapatıverdim...
izledim ya genede değişmedi en güzeli anam usulu normal doğurmak :):))) bence izle fikrin degisir
Sigara kalmadı :)) bakkala inmeye useniyorum yerime bi koş git al.para üstü kalabilir bak :)))bence iyi olur sigarada içebiliyosak sorun yok![]()
Allah razı olsun :) para üstüyle bi test alıym bari bu ay bütün param testlere gitti :)Sigara kalmadı :)) bakkala inmeye useniyorum yerime bi koş git al.para üstü kalabilir bak :)))
:))) aynen teste negatif görüyorum herife sariyorum kafayı :)))Allah razı olsun :) para üstüyle bi test alıym bari bu ay bütün param testlere gitti :)
off evet ya testte negatif görmesemde benm regl olcagm zaman yaptgm aşırı temizlikten ve asabiyetimden anlaşılıyo :):))) aynen teste negatif görüyorum herife sariyorum kafayı :)))
vallahi canım dün gittim 20 tl verip kan testini yaptırdım tertemiz idrar testlerine 3-5 tl derken baya bi yekün tutuyoroff evet ya testte negatif görmesemde benm regl olcagm zaman yaptgm aşırı temizlikten ve asabiyetimden anlaşılıyo :)