- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
ben çalışıyorum iş yerinde face açamıyoruz, yasakKızlar bu kk nün facebook ta sayfası varmı? Varsa oraya takilaniniz varmı ? Ordada görüşek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çalışıyorum iş yerinde face açamıyoruz, yasakKızlar bu kk nün facebook ta sayfası varmı? Varsa oraya takilaniniz varmı ? Ordada görüşek![]()
Takip Et cnm mutlu olursun :))))Kızlarr ben yetişemedim size ya bugünn maşallah ne güzel rahatlatıyor değil mi burası bana çok ii geldi çalıştığım için ara ara bakıyorum ama sizinleyim kızlarr![]()
![]()
:))))))hahajahjajakızlar sol elimde parmaklarım uyuşuyor dünden beri sinirsel mi acaba? var mı böyle bir şey yaşayanınız? utanmasam bunu da gebeliğe yoracağım
Takip Et cnm mutlu olursun :))))
Kızlar Resmimi koyayım mi))
kızlar sol elimde parmaklarım uyuşuyor dünden beri sinirsel mi acaba? var mı böyle bir şey yaşayanınız? utanmasam bunu da gebeliğe yoracağım
Adam derkenbu adamdan daha iyi biri olabilir.:)
Adam derken
Bende kaldircam birzdanbenim çevremde çok var buralarda takılan resim koyup deşifre olmak istemem canım
benim çevremde çok arkadaşım var buralarda takılan resim koyup deşifre olmak istemem canım