• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.[/QUbana göre bu pozitif canım . çünkü
2 ekimde benimde böyleydi ve 3 Ekim yumurtlama günümmüş. bende negatif olarak yorumlamıştım. 3 ekimin yumurtlama günüm old. nasıl anladım derseniz eğer 17 ekimde adet oldum. 17-14 =3 ekim yumurtlama . oyüzden sen bunu pozitif olarak algıla cnm.

Ben hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

Allah kabul etsin cnm. dualarda birbirimizi unutmayalım inşallah.. Bu arada benbugün bayağı gecikmişimaranıza katılmaya . yazdıklarınızı okumam yarım saatimi aldı. :). Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin. Cumamız ve aşure günümüz mübarek olsun.

yav kızlar ne güzel yazışmışsınız bissürü, topik hiç boş kalmamış... acaba bu ay şu pre-seed kremden alıp mı kullansak, spermlerin canlı kalmasını mı ne sağlıyormuş, ne kadar çok kadın var pre-seed ile hamile kalan...

yav kızlar ne güzel yazışmışsınız bissürü, topik hiç boş kalmamış... acaba bu ay şu pre-seed kremden alıp mı kullansak, spermlerin canlı kalmasını mı ne sağlıyormuş, ne kadar çok kadın var pre-seed ile hamile kalan...

canım kimyasaldan ne kadar uzak kalırsan o kdar iyi. iş yerinde ebe arkadaşım var. diyorki kimyasallar bebeğim genetiğini bozuyor, sağlıklı döllenme olmuyor, kaliteli bir bebek olmuyor dedi. çatlatma iğneleri falan bunları bile düşünme zamana bırak dedi. bu tarz şeyleri artık hiç başka yolu yoksa hiç olmayacağına kanaat getirdiysen hiç olmamasından sa bi tane olsun diyorsan kullanılır diyor.

antalya hep sıcakk :) yağmuru bol da olsa biz de yaz 8 aydır :KK66:

ne güzel yaa gerçi oranın sıcagıda sıcaktır yani
ben Sakaryadayım burası normal seyrinde sabah yagmur ve haff ruzgar vardı suan
azck azck çiselio :)
birazck sıkıcı gbi :)

ne güzel yaa gerçi oranın sıcagıda sıcaktır yani
ben Sakaryadayım burası normal seyrinde sabah yagmur ve haff ruzgar vardı suan
azck azck çiselio :)
birazck sıkıcı gbi :)
evet canım antalyanın sıcağı çekilmez, o zaman da korkuteli, serik, elmalı gibi denizden uzak yerlere kaçmak gerek, yazın şehir merkezi kavruluyor..nem feci...klimalarla hayatta kalıyoruz :)

Back