Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sözde bilinçaltını kandırma taktiğiii :) seni gidi seni... bakalım bunu da deneyelim bu ay, ben de pes edecem sevgili biliçattımmmPes edecem :))belki tam ümidimi kaybettimde kendiliğinden geliverir :)))))
Nasıl olsa Mayıs gibi tup bebis yapacam olursa olur olmazsa olmazsözde bilinçaltını kandırma taktiğiii :) seni gidi seni... bakalım bunu da deneyelim bu ay, ben de pes edecem sevgili biliçattımmm
Adetin geçince tekrar yaptırırsın yükselir inşallah değerin daha da5 ten sonrasi hamilelik oluyor. Goguslerimin uclari karardi. Adetime de 1 gün kaldı hayırlısı olsun. Beklemek o kadar zorki
ay tüp bebiş yaptırırsan bikaç tane koydur da çifter çifter olsunNasıl olsa Mayıs gibi tup bebis yapacam olursa olur olmazsa olmaz
Fulya bahcecide gitmeyi düşünüyorum artık doktor ne derseay tüp bebiş yaptırırsan bikaç tane koydur da çifter çifter olsun![]()
Hadi bakalım inşallah gerek kalmaz da paralarınız cebinizde kalır canım.. hayırlısı )Fulya bahcecide gitmeyi düşünüyorum artık doktor ne derse))
Inşallah cnm benim yarışma programı başladı kanal d görüşmek üzere :))Hadi bakalım inşallah gerek kalmaz da paralarınız cebinizde kalır canım.. hayırlısı )
Çok umutluyum ya bu sy sağolun sizlerle daha da umutlandim. Teşekkür ederimBen hamileyken 0.473 ten yukseldi degerim bilgin olsun cnm.
İnşaellah siz doğum yaptınız mıHamile olma ihtimalin var iki gun sonra adet olmazsan tekrarla cnm testi. Adet olursan da kimyasal gebeliktir bu. İnsallah normal bir gebeliktir![]()
sözde bilinçaltını kandırma taktiğiii :) seni gidi seni... bakalım bunu da deneyelim bu ay, ben de pes edecem sevgili biliçattımmm
Bir 15 haftalik sonlandirma dogumla, bir kimyasal birde suan dis gebelik geciriyorum cnm. İnsallah seneye dogururumİnşaellah siz doğum yaptınız mı
Geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce dis gebelikle dusuk yaşadım. Allah hakkimizda en hayirlisini versin.Bir 15 haftalik sonlandirma dogumla, bir kimyasal birde suan dis gebelik geciriyorum cnm. İnsallah seneye dogururum![]()
Ayyy sana da gecmis olsun cnm. Nasil tedavi oldun dis gebelikte?Geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce dis gebelikle dusuk yaşadım. Allah hakkimizda en hayirlisini versin.
Çok küçük olduğu için kanamayla atıldı. Sonra 6 ay ara ver dedi doktor ama ben vermedim.Ayyy sana da gecmis olsun cnm. Nasil tedavi oldun dis gebelikte?
ay tüp bebiş yaptırırsan bikaç tane koydur da çifter çifter olsun![]()
Bir 15 haftalik sonlandirma dogumla, bir kimyasal birde suan dis gebelik geciriyorum cnm. İnsallah seneye dogururum![]()
Ay bilmiyorumki genelde tüp bebekler hep 2iz 3üz falan oluyoya ondan öyle düşündümAaa öyle mi oluyormuş? Ne kadar istersen o kadar mı koyuyorlar..
Ay bilmiyorumki genelde tüp bebekler hep 2iz 3üz falan oluyoya ondan öyle düşündüm![]()