- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
bak şimdi yaaa... eee kimler doğdu içine???? iyice heyecanlandırdın şimdi beni canım yaaaKızlar bence bu ay en az iki kişiden müjdeli haber alicaz bu sayfadan. Hadi bakalım hayırlısı meleklerrrrrrr.
acaba hamile miyiz yaaa, bende de var tüm bunlarkuyruk sokumunda agrı !! ne alaka yA!
aşırı gaz
acaba hamile miyiz yaaa, bende de var tüm bunlar
bir değişiklik olduğu kesin de hamişlikten mi, psikolojik mi, kafayı mı yemek üzereyim bilemedim... offf pazartesiye kadar kırmızı kart yemezsem ben kan tahliline gider!!! tabi yarın sabah bir daha idrar testi yapacağımbilmiyorum ki ya anlamadm
bak şimdi yaaa... eee kimler doğdu içine???? iyice heyecanlandırdın şimdi beni canım yaaa
Banada öyle geliyorr hayırlısıyla inşallahKızlar bence bu ay en az iki kişiden müjdeli haber alicaz bu sayfadan. Hadi bakalım hayırlısı meleklerrrrrrr.
Cnm idrara hemen geçmiyo hcg bazen sen kanda baktır bence beklemek istemezsenbi de ben tabiki ama bu testler niye negatif arkadaş yaaaavallahi hamiş kalayım hepiniz için ayrı ayrı özel dua edeceğim kızlar, sözüm, söz
Sizin kaçıncı deneyişiniz canım?bi de ben tabiki ama bu testler niye negatif arkadaş yaaaavallahi hamiş kalayım hepiniz için ayrı ayrı özel dua edeceğim kızlar, sözüm, söz
bu gidişle dayanamayacağım ben sanırım, haklısın...Cnm idrara hemen geçmiyo hcg bazen sen kanda baktır bence beklemek istemezsen
bu ay 3. ama daha önce 2 ay sadece ovulasyon gününü takip ediyordum, yani öncesi-sonrası düzenli değildi ilişki... bu ay düzenli takip ettimSizin kaçıncı deneyişiniz canım?
aa yerleşme kanaması olmasın ?Ben de bu ay kendim için pek umutlu değilim p.tesi günü kahverengi bi lekelenmem oldu çünkü
aaa yerleşme kanamasıdır oooo, ay hadi inşallahhhhBen de bu ay kendim için pek umutlu değilim p.tesi günü kahverengi bi lekelenmem oldu çünkü
Düzenli derken 2 günde bir mi ilişki canım?bu ay 3. ama daha önce 2 ay sadece ovulasyon gününü takip ediyordum, yani öncesi-sonrası düzenli değildi ilişki... bu ay düzenli takip ettim
Öyle de diyolar ama bilmiyorum sanki belirtilerin hiçbiri yok gibi yarın BAT yine de az bi umudum yok değil tabiaa yerleşme kanaması olmasın ?
Bilmiyorumki cnm daha önce böyle bişey yaşamamıştım benim de kafam karıştı hayırlısıysa olsun inşallah bi de yeni bi dua keşfettim Allah'ım alıcaksan verme diyorum hep iyce kafayı yedimaaa yerleşme kanamasıdır oooo, ay hadi inşallahhhh
Öyle de diyolar ama bilmiyorum sanki belirtilerin hiçbiri yok gibi yarın BAT yine de az bi umudum yok değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?