• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Düzenli derken 2 günde bir mi ilişki canım?
evet canım o hafta 2 günde bir ilişkiyi bu ay gerçekleştirdik, geçen 2 ay sadece ovulasyon günü birlikte olduk diğer günler düzensizdi, bebek için değil de keyif içindi ;)

evet canım o hafta 2 günde bir ilişkiyi bu ay gerçekleştirdik, geçen 2 ay sadece ovulasyon günü birlikte olduk diğer günler düzensizdi, bebek için değil de keyif içindi :KK66:

bazı hamile kalmış tecrübeli arkadaşlar diyor ki adet bittikten sonra sürekli 2 günde bir birliktelik oldu o şekilde hamile kaldık diyorlar bilemiyorum ..

Belirtileri boşver ya kim hamile kaldıysa belirti olmadı diyor zaten... Bence o yerleşme kanaması ayyy çok heyecanlı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaa ne biliyim öncekinde bu kramplar rüyalar hepsini yaşamıştım şimdi öyle bomboş sadece belim ağrıyo çok bi de karnım bazen ağrıyo işte inşallah hayırlıysa olsun canım Allah isteyen herkese bi sürü bebekler versin :D

Yaa ne biliyim öncekinde bu kramplar rüyalar hepsini yaşamıştım şimdi öyle bomboş sadece belim ağrıyo çok bi de karnım bazen ağrıyo işte inşallah hayırlıysa olsun canım Allah isteyen herkese bi sürü bebekler versin :KK70:

amin amin inşallah hamilesindir ki bence hamilesin hadi haberlerini bekliyoruz test ne zaman yapacakısn?

yaaaa :KK43: belirti olmamış mı

Valla canım kaç kişinin yazdığını okudum belirti olan aylar genelde hamile kalmadıklarını öğreniyorlar hamile kaldıkları aylar belirti olmamış sadece adet olacakmış gibi hissediyorlar, tabi belirti olanlar da var..

Demek istediğim belirti olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez yani canım

Valla canım kaç kişinin yazdığını okudum belirti olan aylar genelde hamile kalmadıklarını öğreniyorlar hamile kaldıkları aylar belirti olmamış sadece adet olacakmış gibi hissediyorlar, tabi belirti olanlar da var..

Demek istediğim belirti olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez yani canım
çok haklısın tatlım, sabırlı olmak en iyisi, artık şu andan itibaren takmıyorum kafaya, bekleyip göreceğim, yeter bu kadar eziyet ettiğim kendime...

bence de aynen, bunca yıl ertele, sonra ilk ayda sabırsızlıktan çatla, olacak iş mi! ceza bu bana, sessiz sakin bekliyorum reglimi :KK43:
tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşıma doktor demişki stres en büyük etken sakın stres yapma demiş rahat ol olursa olur olmaza sağlık olsun gözüyle bak demiş.. Ama tabi insan heycanlanıyo yaa elşde olan bişey değil o kadar iyi anlıyorumki seni

Hangi duaları okuyorsunuz kızlar ya ?

Ben Kenzül Arş okuyorum başka bildiğiniz var mı?

yani duanın sınırı yok aslında ama kenzül arş ayetel kürsi istiğfar bunlar kuvvetli dualar
yinede dua kimine göre el açıp samimi bi yalvarışla kabul olan cümleler
kimine göre bi dilek
kimine göre bir hatim
hangisinin kabul olcagı belli olmaz
o yuzden önemli ne istediğimiz ben kötü dua etmem hiç ama cok canm yandıysa 2 kere dilimi ısırırrm ağzmdan kötü bişe çıkmasını engellemek için iyi duayıda zaten agzmdan eksik etmem :)

Back