- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
evet canım o hafta 2 günde bir ilişkiyi bu ay gerçekleştirdik, geçen 2 ay sadece ovulasyon günü birlikte olduk diğer günler düzensizdi, bebek için değil de keyif içindiDüzenli derken 2 günde bir mi ilişki canım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım o hafta 2 günde bir ilişkiyi bu ay gerçekleştirdik, geçen 2 ay sadece ovulasyon günü birlikte olduk diğer günler düzensizdi, bebek için değil de keyif içindiDüzenli derken 2 günde bir mi ilişki canım?
evet canım o hafta 2 günde bir ilişkiyi bu ay gerçekleştirdik, geçen 2 ay sadece ovulasyon günü birlikte olduk diğer günler düzensizdi, bebek için değil de keyif içindi![]()
Yaa ne biliyim öncekinde bu kramplar rüyalar hepsini yaşamıştım şimdi öyle bomboş sadece belim ağrıyo çok bi de karnım bazen ağrıyo işte inşallah hayırlıysa olsun canım Allah isteyen herkese bi sürü bebekler versinBelirtileri boşver ya kim hamile kaldıysa belirti olmadı diyor zaten... Bence o yerleşme kanaması ayyy çok heyecanlı![]()
yaaaaBelirtileri boşver ya kim hamile kaldıysa belirti olmadı diyor zaten... Bence o yerleşme kanaması ayyy çok heyecanlı![]()
Yaa ne biliyim öncekinde bu kramplar rüyalar hepsini yaşamıştım şimdi öyle bomboş sadece belim ağrıyo çok bi de karnım bazen ağrıyo işte inşallah hayırlıysa olsun canım Allah isteyen herkese bi sürü bebekler versin![]()
ayy inşallah canım ağzından bal damlıyo :)) Bu sabah yaptım negatifti yarın da geçerse c.tesi tekrar yaparım :)amin amin inşallah hamilesindir ki bence hamilesin hadi haberlerini bekliyoruz test ne zaman yapacakısn?
yaaaabelirti olmamış mı
bende çok belirti olmuştu ama bazı kişilerde olmuyo canım.. tabi belirtiler olurken anlamıyo insan da sonradan hamile olduğunu öğrenince haa ondanmış demekki diyosun.. Her bünye farklı tabi..yaaaabelirti olmamış mı
çok haklısın tatlım, sabırlı olmak en iyisi, artık şu andan itibaren takmıyorum kafaya, bekleyip göreceğim, yeter bu kadar eziyet ettiğim kendime...Valla canım kaç kişinin yazdığını okudum belirti olan aylar genelde hamile kalmadıklarını öğreniyorlar hamile kaldıkları aylar belirti olmamış sadece adet olacakmış gibi hissediyorlar, tabi belirti olanlar da var..
Demek istediğim belirti olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez yani canım
ayy inşallah canım ağzından bal damlıyo :)) Bu sabah yaptım negatifti yarın da geçerse c.tesi tekrar yaparım :)
çok haklısın tatlım, sabırlı olmak en iyisi, artık şu andan itibaren takmıyorum kafaya, bekleyip göreceğim, yeter bu kadar eziyet ettiğim kendime...
bence de aynen, bunca yıl ertele, sonra ilk ayda sabırsızlıktan çatla, olacak iş mi! ceza bu bana, sessiz sakin bekliyorum reglimiEvet şuandan itibaren takma kafana olursa olur olmazsa bidaha ki ay
ayy allah söyletiyo galiba insallah insallah valla bende hepinize tek tek dua edicem zaten ediyorumda isteyen herkese hamişlerinki kabul olur derler ya durmaksızın edicem :)bana da gmzeonr hamiş gibi geliyor, ayyyy inşalllahhhhhhh
tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşıma doktor demişki stres en büyük etken sakın stres yapma demiş rahat ol olursa olur olmaza sağlık olsun gözüyle bak demiş.. Ama tabi insan heycanlanıyo yaa elşde olan bişey değil o kadar iyi anlıyorumki senibence de aynen, bunca yıl ertele, sonra ilk ayda sabırsızlıktan çatla, olacak iş mi! ceza bu bana, sessiz sakin bekliyorum reglimi![]()
bence de aynen, bunca yıl ertele, sonra ilk ayda sabırsızlıktan çatla, olacak iş mi! ceza bu bana, sessiz sakin bekliyorum reglimi![]()
Belirtileri boşver ya kim hamile kaldıysa belirti olmadı diyor zaten... Bence o yerleşme kanaması ayyy çok heyecanlı![]()
ayy allah söyletiyo galiba insallah insallah valla bende hepinize tek tek dua edicem zaten ediyorumda isteyen herkese hamişlerinki kabul olur derler ya durmaksızın edicem :)
Ay ben bildiğim tüm duaları okuyorumHangi duaları okuyorsunuz kızlar ya ?
Ben Kenzül Arş okuyorum başka bildiğiniz var mı?
Hangi duaları okuyorsunuz kızlar ya ?
Ben Kenzül Arş okuyorum başka bildiğiniz var mı?