Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Estağfirullah biz gayet memnunuz bu pozitif çene düşmesinden :) Ne güzel moral veriyosun :*

sakin ol canm lutfen sikma kendini bende kullanmiyorum folik asit daha

İnşallah istediğiniz yavrunuza kısa zamanda kavusursunuz mutlu yuvanız daha mutlu olur ben gönülden inanıyorum olacak

Aklıma yine çok yakın bir arkadaşımın hikayesi geldi kızlar. Bunları yazıyorum ama sadece fikir olsun diye yani böyle olacak diye bir şart yok tabiki ... benim arkadaşım bir kaç sene bebek diye kafayı yediler ama olmadı sonra bir tedaviye başladılar bu bir ilaç tedavisiydi. Tedavi sonuç vermedi. Denemedik şey kalmadı diyordu ve samimi olduğumuz için bana herşeyi anlatıyordu. İlişkide pozisyondan tutunda, ilaç tedavisi ve yumurtlama takibi falan derken olmadı yani. Neyse bu türkiyeye tatile gidecekti kocası da 1 ay sonra arkasından gidecekti. Adet oldu ve üzüldü tam gideceği zamana geldi diye. Neyse adetin 4. Günü ilişki yaşamışlar ( ha döndükten sonra tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ) . Demem o ki Türkiyede kocası gelmeden hamile olduğunu öğrendi. Yani o tek ilişki ile.

Ha birde hiç kafaya takmamisti çünkü tedavisiz bebeği olamayacağını düşünüyordu. Birde tatil heycani falan derken hiç düsünmemisti

Yani zamanı gelincd olmayacak olan bile oluyor zamanı değilsede benim gibi kimyasaldı vs olup gidiyo herhalde inşallah bu ay bizim zamanımızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…