Ama olmuyorki kafa bebekte olunca işte:-(bencede öyle. bunu görev olarak yaptığında hiçbir şey iyi gitmiyor. ödev gibi yapıyorsun ve o yüzden ruhun bunu kabul etmior.
Gerçek mi benim eşim çok uyuz ya evde hakiki bal var onu bile zor yiyorr ne yapsam acabahanımlar spermler 60 gün önce oluşuyormuş. yani bu ay ki spermler eşinize 2 ay önce ne yedirip içirdiyseniz onun meyvesini alacaksınız :)
Estağfirullah biz gayet memnunuz bu pozitif çene düşmesinden :) Ne güzel moral veriyosun :*Benim iş yerinde bir bayan vardı ve 20 yaşında bir oğlu var. Ve 19 yıl ikinci bir bebek için tedavi ve stresle geçmiş. Son bir sene artık olmayacak diye vazgeçmiş. Bizim iş ağır ve sürekli 30 kg paket taşıyoruz. Kadın sürekli yorgunum diyordu ve hep kafasını mola olduğunda bizim omzumuza koyup şekerleme yapıyordu. bizde sakasina kız sen yoksa hamilemisin dedik ve oda ben hamile olsam 20 senede olurdum o konu bitti ben hamile olamıyorum dedi. Biz 1 hafta test yapması için yalvardik. Ve en sonunda evde yapmış ve pozitifffff :) baygınlık geçirmiş sevinçten ve ailecek Ağlamış lar. Doktora bir gitmiski 2 buçuk aylikmis. Düşünün kızlar kadın kafasından 20 sene sonra hamilelik düsüncesini atıyor ve o Sene hamileeeeee :) ilk çocuk tedavi ile olmuş ve sonra kısırlık teşhisi konmuş. Yüce Rabbim nelere kadirKızlar kusuruma bakmayin çok çenem düştü
Gerçek mi benim eşim çok uyuz ya evde hakiki bal var onu bile zor yiyorr ne yapsam acaba
benim de sizlerle kızlarrr, ay bi hamiş bulsaydık bize dua edecek, hamilelerin duaları kabul olurmuşDualarim sizinle melekler ...
Haha sabahları en verimli zamanmış bunu bende duymuştum biz ikimizde onda işe başlıyoruz bunu deneyebilirizzama sabahın 5:30 unda kalkıp hazırlanıp işe gideceğim için gece 3 te kalkıp bunu yapmak çok zor ...
sakin ol canm lutfen sikma kendini bende kullanmiyorum folik asit dahakızlar yaaa, çıldırtıyor bu bekleyiş beni, neden sabırlı olamıyorum yahu! habire bedenimi dinliyorum var gibi de... sakinleşmem gerek benimsağ kasıkta sabahtan akşama yanma ve kaşınma var... okumadığım forum, yazı kalmadı.. ne sabırsız bi dönem bu dönem... bu arada folik asit kullanıyor musunuz ben başlamadım daha
bizi bir biz anlarız kızlar... son 3-4 gün geçmek bilmiyormuş. ilk defa bu ay bu haldeyim...sakin ol canm lutfen sikma kendini bende kullanmiyorum folik asit daha
Üzülme canım inşallah yakın zamanda kavuşursun bebişineKalbi atmadı kürtaj oldum canım Ağustos ayında
İnşallah istediğiniz yavrunuza kısa zamanda kavusursunuz mutlu yuvanız daha mutlu olur ben gönülden inanıyorum olacakBenim 14 yaşında bir kızım ve 12 yaşında bir oğlum var. Allah olmayanlara versin. Bu benim ikinci evliliğim ve aşk evliliği yaptım. İlk evliliğim aile öyle istedi diye oldu ve birbirimizi hiç sevemedik. Doğal olarakta sonu ayrılıkla bitti. Şimdi eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve oda benimki gibi bir evlilik geçirdiği için ikimizde Aşkımıza bir meyve istiyoruz. Kızımı ve oğlumu canım dan çok seviyorum Rabbim onlara uzun ve hayırlı ömürler versin. onlarda eşimi çok seviyorlar ve hergün resmen yalvariyorlar anne biz kardeş istiyoruz noooolluuuurrr diye :) sanki o kadar kolay :) ben kızım da çok zor bir gebelik geçirdim sürekli kanama ve 9 ay yattım Afedersiniz wc ye bile kalkmiyordum, hep hastanede yattım. O Sezeryan oldu. Oğlum da hamile olabilecegimi hiç düşünmedim, tek hatırladığım şey adetin son günü ve o ay tek ilişki olduğu. Hatta daha leke bile vardı olmaz dedim ama o ilişki ile hamile kaldım. Aynı adet sancısı çekmiştim ha geldi gelecek derken , hatta ped koyup öyle gezmistim ama o ilişki ile hamile kaldım. Çok rahat bir hamilelik geçirdim ve normal doğumla 4 kilo oğlumu doğurdum :)
27 yaşındayımmm iki yıllık evliyimmBen 34 yaşındayım :)
Saol canım inşallah bu sefer hayırlısıysa olsun :)Üzülme canım inşallah yakın zamanda kavuşursun bebişine
Allah güzel bebeklerle tamamlasın inşallah canım <327 yaşındayımmm iki yıllık evliyimm
Yani zamanı gelincd olmayacak olan bile oluyor zamanı değilsede benim gibi kimyasaldı vs olup gidiyo herhalde inşallah bu ay bizim zamanımızdırAklıma yine çok yakın bir arkadaşımın hikayesi geldi kızlar. Bunları yazıyorum ama sadece fikir olsun diye yani böyle olacak diye bir şart yok tabiki ... benim arkadaşım bir kaç sene bebek diye kafayı yediler ama olmadı sonra bir tedaviye başladılar bu bir ilaç tedavisiydi. Tedavi sonuç vermedi. Denemedik şey kalmadı diyordu ve samimi olduğumuz için bana herşeyi anlatıyordu. İlişkide pozisyondan tutunda, ilaç tedavisi ve yumurtlama takibi falan derken olmadı yani. Neyse bu türkiyeye tatile gidecekti kocası da 1 ay sonra arkasından gidecekti. Adet oldu ve üzüldü tam gideceği zamana geldi diye. Neyse adetin 4. Günü ilişki yaşamışlar ( ha döndükten sonra tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ) . Demem o ki Türkiyede kocası gelmeden hamile olduğunu öğrendi. Yani o tek ilişki ile.
Yani zamanı gelincd olmayacak olan bile oluyor zamanı değilsede benim gibi kimyasaldı vs olup gidiyo herhalde inşallah bu ay bizim zamanımızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?