hadi inşallah vardır hepimizin bebişi bu ay...tüm belirtileri yaşıyorum bu ay çok farklı ama test negatif çıkınca moralim bozuldu, ümidimi yitirdim sanki...valla benim BAT yarın sabah tesst yaptım Negatiftihala beklemek zorundayım
Aaaa hemen test yaptırmalısın haftasonu girmeden hadi inşallah :)
hadi inşallah vardır hepimizin bebişi bu ay...tüm belirtileri yaşıyorum bu ay çok farklı ama test negatif çıkınca moralim bozuldu, ümidimi yitirdim sanki...
bu ay için ümidim gitti, önümüzdeki aya daha bi heyecanlıyım artık :)bende aynı şekilde bu ay cok farklı geldi herşey ama dün negatifi görünce moralim bozuldu yine
ama ümidimizi hiç yitirmicez çnkü biz anneyiz :)
bu ay için ümidim gitti, önümüzdeki aya daha bi heyecanlıyım artık :)
yok canım gelmedi de, dün testte negatifi görünce sanırım bu ay da psikolojik dedimNeden geldi mi adetin prenses ?
yok canım gelmedi de, dün testte negatifi görünce sanırım bu ay da psikolojik dedim
Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardıhadi inşallah vardır hepimizin bebişi bu ay...tüm belirtileri yaşıyorum bu ay çok farklı ama test negatif çıkınca moralim bozuldu, ümidimi yitirdim sanki...
Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardı( Ama tabi yine de belli olmaz ümidimizi korumalıyız..
benim de dün gece eşim görmüş, testte çift çizgiyi gözüme sokuyordun dedi bugüngerçekten bu rüya olayı çok tuhaf değilmi benm arkadaşm rüyasında görmüştü hamileliğini ve o ay hamile oldğnu öğrendi bende gördüm kendimi bu ay :) ama sonuç henüz yok
peki sonra ne oldu canım?Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardı( Ama tabi yine de belli olmaz ümidimizi korumalıyız..
benim de dün gece eşim görmüş, testte çift çizgiyi gözüme sokuyordun dedi bugün
Kalbi atmadı kürtaj oldum canım Ağustos ayındapeki sonra ne oldu canım?
oy meleğim, vakti değilmiş demek ki, Allahım tez zamanda kavuştursun yeni meleğine sağlıkla canımKalbi atmadı kürtaj oldum canım Ağustos ayında
aaaaKalbi atmadı kürtaj oldum canım Ağustos ayında
Açıkçası ben öyle hamilelikle falan ilgili bi rüya görmemiştim sadece çok fazla rüya görüyodum BAT a 4-5 gün kala başlamıştı rüyalar.. Bi de çok erken uyanıyodum tamamen hormonlardanmış doktor söylemişti..gerçekten bu rüya olayı çok tuhaf değilmi benm arkadaşm rüyasında görmüştü hamileliğini ve o ay hamile oldğnu öğrendi bende gördüm kendimi bu ay :) ama sonuç henüz yok
ben de öyle, ilk defa kendimi gerçekten hamile gibi hissetmiştim. kasıktaki yanmalar, göğüs hassasiyeti, kokulardaki değişiklikler, grip olmam, hafif akıntı, rahmin çekiliyor gibi hafif sızlaması. hatta eşime 3-4 gün önce ben bu ay hamileyim bile demiştimya ama ne biliyim ben bu ay gerçekten hamile olduğuma çok inanıyorum neden bilmiyorum öyleymişim gibi hissediyorum çok saçma belki ama ne kadar negatif görsemde kırmızı kart görmeden kendimi üzmek istemiyorum
Sağol cnm amin inşallah yeniden başladım bu ay işte hayırlısı olsun :)oy meleğim, vakti değilmiş demek ki, Allahım tez zamanda kavuştursun yeni meleğine sağlıkla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?