• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Açıkçası ben öyle hamilelikle falan ilgili bi rüya görmemiştim sadece çok fazla rüya görüyodum BAT a 4-5 gün kala başlamıştı rüyalar.. Bi de çok erken uyanıyodum tamamen hormonlardanmış doktor söylemişti..
son 1 haftadır 4 te ayaktayım ben de, gece de çok zor dalıyorum uykuya....

Merhaba kızlar. Hepinizde çok tatlisiniz ve hepinizide çok çok öpüyorum. Bütün yazdıklarınızı okudum inanın gözlerim doldu. Ne büyük mücadele veriyoruz , ne kadar çok yipraniyoruz. Rabbim insallahhhhhh en kisa zamanda ikizlerle doldursun kucaklarinizi. Allahım emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Ben bu aydan umudu kestim çünkü eşim uzakta . O yüzden ne ateş ölcüyorum, ne yumurtlama tarihi hesapladim, nede ne zaman adet olacağımı biliyorum. Allah izin verirse kasımda anca çalışma yapabilecez. Bu ay ben sadece size dua etmek ve güzel haberlerinizi almak için burda olucam. :KK200:
ahhh kuzum Rabbim versin artık meleklerimizi, biz de buralardayız, bu ay hamile bile olsam -ki keşke, buradan desteğe hep devam edeceğim Allahın izni ile... bu ay olmazsa, önümüzdeki ay yeni metodlarla tekrar devam, yılmak yoookkkk :)

Ayy valla canım aynı benim geçen seferki halim gibi :KK70: İnşallah hamilesindir bence kan testi yaptır idrara hemen geçmeyebiliyo çünkü
ya negatifse :( çok yıkılacağım, testi beklemektense kırmızı kart yemek sanki daha iyi gelecek tatlım yaaa... çalışıyorum çünkü, gidip kan vermek, sonuç beklemek çok sıkıntı ve sonucu negatifse benim için daha büyük yıkıntı olacak

Ayy valla canım aynı benim geçen seferki halim gibi :KK70: İnşallah hamilesindir bence kan testi yaptır idrara hemen geçmeyebiliyo çünkü

yanlız ben tam tersine fazla fazla uyuyorum sabah zor kalkıyorum otobuste esimin omzunda aksam iş çıkışı serviste sürekli uyuma halindeyim :)

ya negatifse :KK43: çok yıkılacağım, testi beklemektense kırmızı kart yemek sanki daha iyi gelecek tatlım yaaa... çalışıyorum çünkü, gidip kan vermek, sonuç beklemek çok sıkıntı ve sonucu negatifse benim için daha büyük yıkıntı olacak
Sen de haklısın canım negatif sonuç kötü olmaz mı ama ne biliyim sabretmek de zor ben dayanamam heralde :)

yanlız ben tam tersine fazla fazla uyuyorum sabah zor kalkıyorum otobuste esimin omzunda aksam iş çıkışı serviste sürekli uyuma halindeyim :)
ben zaten çok sevmem uykuyu ama 4 te de kalkmazdım... sonra tüm gün dayak yemiş gibi geziyorum, halsiz, yorgun, bitkin... bir de 1 haftadır midem çok yanıyor... acıkıyorum, yemek yiyorum bir anda istifra isteği ve tüm gün aşırı yanma oluyor :( ne oluyor bana anlamadım

ben zaten çok sevmem uykuyu ama 4 te de kalkmazdım... sonra tüm gün dayak yemiş gibi geziyorum, halsiz, yorgun, bitkin... bir de 1 haftadır midem çok yanıyor... acıkıyorum, yemek yiyorum bir anda istifra isteği ve tüm gün aşırı yanma oluyor :KK43: ne oluyor bana anlamadım

bana görede sende değişiklik var keşke biran önce kan testi yaptırsan ayy çok heycanlandım şimdi bak bnce yaptır biran önce

Ya o da var uyku hali var ama bi tuhaf bişey anlatamıyorum erkenden uyanıyodum ama tekrar uyuyodum tabiki normalde sabah işe zor yetişen biriyim hayatta erken kalkamam mesela bence biraz herkesin bünyesine göre oluyo bunlar kendinizi izleyin normalden farklı bişeyler mutlaka oluyo hormonlar yapıyo bu değişiklikleri çünkü.. Ama kimi insan da hiç anlamıyo tabi o da ayrı bi mevzu ne karışık işler Allahım yaa :) Ama çok tatlı bi heycan dimi kızlar :) Hepsi güzel yani :)

bana görede sende değişiklik var keşke biran önce kan testi yaptırsan ayy çok heycanlandım şimdi bak bnce yaptır biran önce
korkuyorum canım yaaa, o test beni iyice heveslendirecek, en azından reglim geçsin öyle yaptırayım, öncesinde negatifi görmeyeyim...

Ya o da var uyku hali var ama bi tuhaf bişey anlatamıyorum erkenden uyanıyodum ama tekrar uyuyodum tabiki normalde sabah işe zor yetişen biriyim hayatta erken kalkamam mesela bence biraz herkesin bünyesine göre oluyo bunlar kendinizi izleyin normalden farklı bişeyler mutlaka oluyo hormonlar yapıyo bu değişiklikleri çünkü.. Ama kimi insan da hiç anlamıyo tabi o da ayrı bi mevzu ne karışık işler Allahım yaa :) Ama çok tatlı bi heycan dimi kızlar :) Hepsi güzel yani :)
aynen beklemek çoookkkk yıpratıcı ve yorucu ama bi ümit ....bu bile çok tatlı :)

Benim 14 yaşında bir kızım ve 12 yaşında bir oğlum var. Allah olmayanlara versin. Bu benim ikinci evliliğim ve aşk evliliği yaptım. İlk evliliğim aile öyle istedi diye oldu ve birbirimizi hiç sevemedik. Doğal olarakta sonu ayrılıkla bitti. Şimdi eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve oda benimki gibi bir evlilik geçirdiği için ikimizde Aşkımıza bir meyve istiyoruz. Kızımı ve oğlumu canım dan çok seviyorum Rabbim onlara uzun ve hayırlı ömürler versin. onlarda eşimi çok seviyorlar ve hergün resmen yalvariyorlar anne biz kardeş istiyoruz noooolluuuurrr diye :) sanki o kadar kolay :) ben kızım da çok zor bir gebelik geçirdim sürekli kanama ve 9 ay yattım Afedersiniz wc ye bile kalkmiyordum, hep hastanede yattım. O Sezeryan oldu. Oğlum da hamile olabilecegimi hiç düşünmedim, tek hatırladığım şey adetin son günü ve o ay tek ilişki olduğu. Hatta daha leke bile vardı olmaz dedim ama o ilişki ile hamile kaldım. Aynı adet sancısı çekmiştim ha geldi gelecek derken , hatta ped koyup öyle gezmistim ama o ilişki ile hamile kaldım. Çok rahat bir hamilelik geçirdim ve normal doğumla 4 kilo oğlumu doğurdum :)

evet bence tüm olumsuzluklara ragmen ümit etmek bi sonraki ay için planlar yapmak kendini dinlemeyi öğrenmek bunlar çok güzel şeyler

Benim 14 yaşında bir kızım ve 12 yaşında bir oğlum var. Allah olmayanlara versin. Bu benim ikinci evliliğim ve aşk evliliği yaptım. İlk evliliğim aile öyle istedi diye oldu ve birbirimizi hiç sevemedik. Doğal olarakta sonu ayrılıkla bitti. Şimdi eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve oda benimki gibi bir evlilik geçirdiği için ikimizde Aşkımıza bir meyve istiyoruz. Kızımı ve oğlumu canım dan çok seviyorum Rabbim onlara uzun ve hayırlı ömürler versin. onlarda eşimi çok seviyorlar ve hergün resmen yalvariyorlar anne biz kardeş istiyoruz noooolluuuurrr diye :) sanki o kadar kolay :) ben kızım da çok zor bir gebelik geçirdim sürekli kanama ve 9 ay yattım Afedersiniz wc ye bile kalkmiyordum, hep hastanede yattım. O Sezeryan oldu. Oğlum da hamile olabilecegimi hiç düşünmedim, tek hatırladığım şey adetin son günü ve o ay tek ilişki olduğu. Hatta daha leke bile vardı olmaz dedim ama o ilişki ile hamile kaldım. Aynı adet sancısı çekmiştim ha geldi gelecek derken , hatta ped koyup öyle gezmistim ama o ilişki ile hamile kaldım. Çok rahat bir hamilelik geçirdim ve normal doğumla 4 kilo oğlumu doğurdum :)

evet bende 2 gündür pedle dolaşıyorum yandı bi tarafım yani :)

mutlulular dilerim canım sana, inşallah gönlüne göre olsun her şey. huzursuz bir evlilik kötü bir durum çünkü... inşallah bu sefer mutlu olursun

Allah kalbine göre versin inşallah :)

Back