• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

keçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyor
benm eşim alerji sahibi olduğundan zaten her sabah bir kasık içiyo öksürügünü kestiği nefes alışına iyi geldiği için yanlız
günde bi kaşıktan fazlası yaşa bağlı olarak zararlıdır canlarım :) ama tabi tadi nefis elinden alamıyorum benmkinn sonra yerinde duramıyor valla :)

benm eşim alerji sahibi olduğundan zaten her sabah bir kasık içiyo öksürügünü kestiği nefes alışına iyi geldiği için yanlız
günde bi kaşıktan fazlası yaşa bağlı olarak zararlıdır canlarım :) ama tabi tadi nefis elinden alamıyorum benmkinn sonra yerinde duramıyor valla :)
aynen ben de, alamıyorum elinden, bir de bana kalkmış ofise de alayım gün içinde yerim demez mi!!! zararı olmaz inşallah, sabah 1 akşam 1 gibi sabitlemeye çalışıyorum ben de...

evet bunu bende bunu duymuştum. ama daha öncede yazıştığımız gibi bunu ödev gibi yapınca asker gibi duruyorsun. sanki şekil değiştirince herşey bitecekmiş gibi :KK43:
aynen öle ya ama o an ne biliym benm aklıma hep o geliyo düşünmcem desemde
aslında mekan değiştirmek ortamı değiştrmek falan küçük değişiklikler bizi dahada rahatlatabilir bu konuda

bir de artık hepimiz biliyoruz ama hatırlatayım ben ilişkiden sonra 1 saat civarı kalkmadan yattım geçen ay, ayaklar havada ya da bel altında yastık ile...

Back