- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
keçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyor
günde kaç kaşık ve ne zaman yedirelim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyor
vallahi ben her sabah 1 tatlı kaşığı yediriyordum bi baktım benimki akşamları da kaşıklamaya başlamış, çok güldüm, pek sevmiş tyadını, ben de ses çıkarmadım :)günde kaç kaşık ve ne zaman yedirelim :)
benm eşim alerji sahibi olduğundan zaten her sabah bir kasık içiyo öksürügünü kestiği nefes alışına iyi geldiği için yanlızkeçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyor
yüzüstü hatta kimi yerde secde pozisyonununda oldukça etkili olduğnuda duydum
aynen ben de, alamıyorum elinden, bir de bana kalkmış ofise de alayım gün içinde yerim demez mi!!! zararı olmaz inşallah, sabah 1 akşam 1 gibi sabitlemeye çalışıyorum ben de...benm eşim alerji sahibi olduğundan zaten her sabah bir kasık içiyo öksürügünü kestiği nefes alışına iyi geldiği için yanlız
günde bi kaşıktan fazlası yaşa bağlı olarak zararlıdır canlarım :) ama tabi tadi nefis elinden alamıyorum benmkinn sonra yerinde duramıyor valla :)
aynen öle ya ama o an ne biliym benm aklıma hep o geliyo düşünmcem desemdeevet bunu bende bunu duymuştum. ama daha öncede yazıştığımız gibi bunu ödev gibi yapınca asker gibi duruyorsun. sanki şekil değiştirince herşey bitecekmiş gibi![]()
aynen ben de, alamıyorum elinden, bir de bana kalkmış ofise de alayım gün içinde yerim demez mi!!! zararı olmaz inşallah, sabah 1 akşam 1 gibi sabitlemeye çalışıyorum ben de...
başlat canım çok araştırdım hep faydalarından bahsediliyor, sperm üzerindeki faydaları...bende hemen bu akşam eve gidince başlatayım eşime![]()
ben bu ay denedim bu metodu ve hep saat 5:00 de uyanıp birlikte olduk :)birde hanımlar sabaha karşı birliktelik olursa yumurtada spermlerde daha dinlenmiş ve kuvvetli oluyormuş.
benim daha 3 gün varKızlar BAT günü bugün olanlardan haber bekliyorummm???? Kimsede ses yokk??
Kızlar BAT günü bugün olanlardan haber bekliyorummm???? Kimsede ses yokk??
ooo hadi inşallahhh bebiş vardır... idrar testi yapmış mıydın?benm dündü ama hala gelen giden yok
ooo hadi inşallahhh bebiş vardır... idrar testi yapmış mıydın?
ben de dün sabah yapmıştım koca bir tek çizgi.... negatifyaptım dün öğlen gibi bişi çıkmadı yarına kadar olmazsam yarın tekrar yapıcam![]()
Aaaa hemen test yaptırmalısın haftasonu girmeden hadi inşallah :)benm dündü ama hala gelen giden yok
valla benim BAT yarın sabah tesst yaptım Negatiftiben de dün sabah yapmıştım koca bir tek çizgi.... negatif![]()