• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hadi inşallah vardır hepimizin bebişi bu ay...tüm belirtileri yaşıyorum bu ay çok farklı ama test negatif çıkınca moralim bozuldu, ümidimi yitirdim sanki...

bende aynı şekilde bu ay cok farklı geldi herşey ama dün negatifi görünce moralim bozuldu yine
ama ümidimizi hiç yitirmicez çnkü biz anneyiz :)

bu bekleyiş çok sıkıntılı.... kan testi yaptırmak istemiyorum negatif çıkar diye korkumdan, bi bakacağım ben de, hiç gecikmez çok düzenlidir benimki de....

hadi inşallah vardır hepimizin bebişi bu ay...tüm belirtileri yaşıyorum bu ay çok farklı ama test negatif çıkınca moralim bozuldu, ümidimi yitirdim sanki...
Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardı :(( Ama tabi yine de belli olmaz ümidimizi korumalıyız..

Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardı :KK43:( Ama tabi yine de belli olmaz ümidimizi korumalıyız..

gerçekten bu rüya olayı çok tuhaf değilmi benm arkadaşm rüyasında görmüştü hamileliğini ve o ay hamile oldğnu öğrendi bende gördüm kendimi bu ay :) ama sonuç henüz yok

gerçekten bu rüya olayı çok tuhaf değilmi benm arkadaşm rüyasında görmüştü hamileliğini ve o ay hamile oldğnu öğrendi bende gördüm kendimi bu ay :) ama sonuç henüz yok
benim de dün gece eşim görmüş, testte çift çizgiyi gözüme sokuyordun dedi bugün :P

Moralini bozma cnm ben bikaç ay önce adetten 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görmüştüm.. agrı vs. gibi bütün adet belirtilerini de erkenden yaşamaya başlamıştım.. Ama Adet günümde adet olmadım öğlen yaptığım normal testte sonuç pozitifti.. Eğer normalde rüya görmeyen veya hatırlamayan biriysen çok fazla rüyalar görmen de bi belirti olabilir.. Mesela şu an bende rüya görme ve erken uyanma belirtileri hiç yok.. Geçen sefer hepsi vardı :KK43:( Ama tabi yine de belli olmaz ümidimizi korumalıyız..
peki sonra ne oldu canım?

benim de dün gece eşim görmüş, testte çift çizgiyi gözüme sokuyordun dedi bugün :p

ya ama ne biliyim ben bu ay gerçekten hamile olduğuma çok inanıyorum neden bilmiyorum öyleymişim gibi hissediyorum çok saçma belki ama ne kadar negatif görsemde kırmızı kart görmeden kendimi üzmek istemiyorum

Açıkçası ben öyle hamilelikle falan ilgili bi rüya görmemiştim sadece çok fazla rüya görüyodum BAT a 4-5 gün kala başlamıştı rüyalar.. Bi de çok erken uyanıyodum tamamen hormonlardanmış doktor söylemişti..

ya ama ne biliyim ben bu ay gerçekten hamile olduğuma çok inanıyorum neden bilmiyorum öyleymişim gibi hissediyorum çok saçma belki ama ne kadar negatif görsemde kırmızı kart görmeden kendimi üzmek istemiyorum
ben de öyle, ilk defa kendimi gerçekten hamile gibi hissetmiştim. kasıktaki yanmalar, göğüs hassasiyeti, kokulardaki değişiklikler, grip olmam, hafif akıntı, rahmin çekiliyor gibi hafif sızlaması. hatta eşime 3-4 gün önce ben bu ay hamileyim bile demiştim :(

Merhaba kızlar. Hepinizde çok tatlisiniz ve hepinizide çok çok öpüyorum. Bütün yazdıklarınızı okudum inanın gözlerim doldu. Ne büyük mücadele veriyoruz , ne kadar çok yipraniyoruz. Rabbim insallahhhhhh en kisa zamanda ikizlerle doldursun kucaklarinizi. Allahım emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Ben bu aydan umudu kestim çünkü eşim uzakta . O yüzden ne ateş ölcüyorum, ne yumurtlama tarihi hesapladim, nede ne zaman adet olacağımı biliyorum. Allah izin verirse kasımda anca çalışma yapabilecez. Bu ay ben sadece size dua etmek ve güzel haberlerinizi almak için burda olucam. :KK200:

Back