- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Ahh ahh rabbim bu ovulasyon testlerinde gördüğümüz pozitifler betalarda gormeyi de nasip etsin hayırlısıyla
Hayırlı olsuuuunnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh rabbim bu ovulasyon testlerinde gördüğümüz pozitifler betalarda gormeyi de nasip etsin hayırlısıyla
Hayırlı olsuuuunnnBende bu ay yapacağım bana yardım edersin ilk kez deneyeceğim canım
![]()
ayy her zaman canim benim dur seni takibe alayim
Yarin daha koyu olabilir test. Ama bugun ki de cok iyi yani bugunden itibaren obumuzde ki 3 gun cok önemli demek. İki gune bir iliski onerselerde ben yumurtladigim gunler veriyorum coşkuyuBende seni aldım şimdi 2 iki çizgi koyu yumurtladın demek değil mi?
Yarin daha koyu olabilir test. Ama bugun ki de cok iyi yani bugunden itibaren obumuzde ki 3 gun cok önemli demek. İki gune bir iliski onerselerde ben yumurtladigim gunler veriyorum coşkuyuilk gebeligim öyle olmuştu haziranda düştü 2 aydir yeniden deniyoruz bakalim bu ay benim yontemimle hergun onunuzdeki 5 gun falan garanti olsun
![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
osay3 canım kaç saat sıvı almadın bu arada ?
Canım yazılarını okudum seninle aynı durumdayım 4 gün geçti adet ama adete 3 gün kala yum çatladı benimde 1 gün geçince bhcg 0.09 çıktı idrarda hala negatif.adet ağrım da var.beklemedeyim.sen galiba adet oldun üzülme cnm inşallah ni dahaki sefere benim 16 ay oldu her ay hüsranAteşim hep 36.8 di . Bu sabah bir ölçtüm, 36.1. Zaten sancı dan anladım ama ümit işte ....
Yumurtanin catlama zamanini nasil anliyosunuz acabaCanım yazılarını okudum seninle aynı durumdayım 4 gün geçti adet ama adete 3 gün kala yum çatladı benimde 1 gün geçince bhcg 0.09 çıktı idrarda hala negatif.adet ağrım da var.beklemedeyim.sen galiba adet oldun üzülme cnm inşallah ni dahaki sefere benim 16 ay oldu her ay hüsran
Normalde ovu testi yapıyodum ama bu ay ara kanama yaşadım 9 gün sonrası uzayan akıntı başladı akıntıya göre hesap ettim 16 aydır kendimi iyi tanıyorum artık ve zaten hemşireyim az çok biliyorumYumurtanin catlama zamanini nasil anliyosunuz acaba
Supermis ya masallah cidden size. Ya benimde afedersiniz ama vajinamda sanki bise kacmis gibi agrim var buda yumurtlama ya da catlama olma ihtimali varmidir bat 26 ekimNormalde ovu testi yapıyodum ama bu ay ara kanama yaşadım 9 gün sonrası uzayan akıntı başladı akıntıya göre hesap ettim 16 aydır kendimi iyi tanıyorum artık ve zaten hemşireyim az çok biliyorum
Bence daha çok akıntından anlayabilirsin o ağrılar bende 1.5 senedir var bazen psikolojik oluyor.ven her ay çekiyorum hamileliğimi sanırım ağrılarımdan anlayamayacağım.aslında hamile olmadığımı düşünüyorum gelse adette şu düşüncelerden kurtulsamSupermis ya masallah cidden size. Ya benimde afedersiniz ama vajinamda sanki bise kacmis gibi agrim var buda yumurtlama ya da catlama olma ihtimali varmidir bat 26 ekim
Bende ilk defa oldu bir hastalikmi acaba diyede dusunuyorum sali carsamba doktora gidicem insallah. Sizin bat ne zamanBence daha çok akıntından anlayabilirsin o ağrılar bende 1.5 senedir var bazen psikolojik oluyor.ven her ay çekiyorum hamileliğimi sanırım ağrılarımdan anlayamayacağım.aslında hamile olmadığımı düşünüyorum gelse adette şu düşüncelerden kurtulsam
Ayy insallah hamilesindir :)14 ekimdi canım geçti .beklemedeyim 15 ekimde bhcg 0.09 çıktı idrar testleri bugün dahil negatif