• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin :KK28: insallah isteyen herkesede tattirsin benimde cuma gunu regl gunum umudum yok bu aydan ama insallah seninki gibi guzel haber verebiliriz bizde bizim icin dua et :KK36:
Amin canim cok sagol. Ediyorum canim etmezmiyim hep benden once bekleyenlere nasip olsun diye dua etmistim. Insallah her firsatta bebek isteyenler icin dua etmeye devam edicem.
Sende bana bi guzel haber borclusun :) cuma yada c.tesi bekliyoruz :)

Amin canim cok sagol. Ediyorum canim etmezmiyim hep benden once bekleyenlere nasip olsun diye dua etmistim. Insallah her firsatta bebek isteyenler icin dua etmeye devam edicem.
Sende bana bi guzel haber borclusun :) cuma yada c.tesi bekliyoruz :)

Insallah canim ama bu ay bayramda gecti benim en degerli gunlerim :) o yuzden guzel haber verirsem birazcikta mucize gibi birsey olcak :)

Insallah canim ama bu ay bayramda gecti benim en degerli gunlerim :) o yuzden guzel haber verirsem birazcikta mucize gibi birsey olcak :)
Nasipte varsa olur ornek biz mesela. Bi anda istedik gun takibi bilmiyordum rastgele oldu. Beklemiyordum o gunemi denk gelcek olmaz ki oyle birden fln diye. Ama bi yandan da korunmamanin verdigi ya tutarsa umidi vardi ve test yaniltmadiysa da oldu sanirim. O yuzden insallah en az benim sansim kadar sansin var :)

Dua ediyorum ben canim hala gelmemesine sevindim. :KK68: Bir umut var ve insallahta bos degildir. Bat in kacti canim. Mesela benim en fazla 32 oluyordu o gun mutlaka olurdun 33ü ilk defa gorcem. Ona gore umitlenebiliriz :)

Sagolasin canım ;) inşAllah insAllah yaa ... ya bu arada bisi soracagim , yaptığım o 2 testin de son kullanma tarihi geçmiş meğer . Negatifte etkisi olmaz dimi?
Valla benim de aslında standart bat 4 gün önceydi . Bugün artik en uzun hali. Daha da çok bekletmemişti beni. :) inş güzel şeylere bekletiyordur:)

Nasipte varsa olur ornek biz mesela. Bi anda istedik gun takibi bilmiyordum rastgele oldu. Beklemiyordum o gunemi denk gelcek olmaz ki oyle birden fln diye. Ama bi yandan da korunmamanin verdigi ya tutarsa umidi vardi ve test yaniltmadiysa da oldu sanirim. O yuzden insallah en az benim sansim kadar sansin var :)

Insallah canim :KK49: 4.ayimiz bu ay diger aylar hep oldu diye dusundum olmadi bu aydanda benim umudum yok ama Allah buyuk bu hafta sonunda gorcez hakkimizda hayirlisi olsun:KK15:

Sagolasin canım :KK66: inşAllah insAllah yaa ... ya bu arada bisi soracagim , yaptığım o 2 testin de son kullanma tarihi geçmiş meğer . Negatifte etkisi olmaz dimi?
Valla benim de aslında standart bat 4 gün önceydi . Bugün artik en uzun hali. Daha da çok bekletmemişti beni. :) inş güzel şeylere bekletiyordur:)
Sen beni baya umitlendirdin ve sevindirdin suan :)
Yeni bi test alip dene seninde geldi geciyor cok heycan yaptimm:rolleyes:
Tarih gecmisse hic yapmadin farzet yeni test yapmayi geciktirme persembe cuma annemde olcam orda net yok merakta birakma beni o gune kadar mujdeyi ver :)

Insallah canim :KK49: 4.ayimiz bu ay diger aylar hep oldu diye dusundum olmadi bu aydanda benim umudum yok ama Allah buyuk bu hafta sonunda gorcez hakkimizda hayirlisi olsun:KK15:
Amin canim :KK200:
Benimde hep bi hevesim vardi olsun istiyodum ama esim daha yeni hazir oldu yani bekleyecegin varsa bi sekilde bekliyosun canim yeterki saglikli dogsunlar :nazar:

Arkadaşlar predictor dışında güvenilir hangi marka alınabilir gebelik testi?

Predictorda 2. çizgi çok silik şekilde çıkmıştı, bir de farklı markayla deneyeceğim yarın..
bugün de regl olmadım.. heyecandan vakit geçmiyor...

İnşAllah Allahım o şansı bize de tatdırır :*

Sen beni baya umitlendirdin ve sevindirdin suan :)
Yeni bi test alip dene seninde geldi geciyor cok heycan yaptimm:rolleyes:
Tarih gecmisse hic yapmadin farzet yeni test yapmayi geciktirme persembe cuma annemde olcam orda net yok merakta birakma beni o gune kadar mujdeyi ver :)
Yaa sende beni umutlandiriyorsun. :)))
Ama adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım . :KK43: şimdiye kadar yoktu o his. Bu aksam başladı :KK43: merak etme muhtemelen çarşamba sabah yapar testi haber veririm insaAllah :KK66: güzel haber olursa

Yaa sende beni umutlandiriyorsun. :)))
Ama adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım . :KK43: şimdiye kadar yoktu o his. Bu aksam başladı :KK43: merak etme muhtemelen çarşamba sabah yapar testi haber veririm insaAllah :KK66: güzel haber olursa
Ben hissetmekle kalmayip sancisini cektim yataktan kalkamadim. Karnimi tutarak yurudum evde zar zor dun. Hatta bugun 2 kere kesin geldi diye wc gittim ama hepsi bosa cikti. Insallah benim belirtilerimle aynisindir da bende teyze olayim yani :)

Ben hissetmekle kalmayip sancisini cektim yataktan kalkamadim. Karnimi tutarak yurudum evde zar zor dun. Hatta bugun 2 kere kesin geldi diye wc gittim ama hepsi bosa cikti. Insallah benim belirtilerimle aynisindir da bende teyze olayim yani :)

Ay canım canım ağzından ball damlıyor . Hamilesin ya hissediyorsun dimi :p :)) buna inanmayı ne kadar istediğimi tahmin edemessin demicem, sanırım tahmin ediyorsundur. :) 1 senelik hasretim son bulsun benimde :)

Canlarımm, hepinize öyle dua ediyorum ki... İsteyen herkes bu mutluluğu yaşasın biran evvel... Hamile olduğumu öğrendiğim halde bu sayfaya girip sizin güzel haberlerinizi almayı istiyorum her gün. Umudunuzu, ümidinizi kaybetmeyin. Olmaması için hiç bi sebep yok, sadece bebişler bizden daha inatçılar ve illaki gelmek istedikleri günde geliyolar... Hepimizin koca popişli, koca yanaklı bebişlerimiz olacak.. Bunu 2 sene boyunca her ay hayal kırıklığına uğramış ben söylüyorum.. İnanın, mutlaka gelecekler... Dualarım sizinle :KK60:

Canlarımm, hepinize öyle dua ediyorum ki... İsteyen herkes bu mutluluğu yaşasın biran evvel... Hamile olduğumu öğrendiğim halde bu sayfaya girip sizin güzel haberlerinizi almayı istiyorum her gün. Umudunuzu, ümidinizi kaybetmeyin. Olmaması için hiç bi sebep yok, sadece bebişler bizden daha inatçılar ve illaki gelmek istedikleri günde geliyolar... Hepimizin koca popişli, koca yanaklı bebişlerimiz olacak.. Bunu 2 sene boyunca her ay hayal kırıklığına uğramış ben söylüyorum.. İnanın, mutlaka gelecekler... Dualarım sizinle :KK60:

Saol canım benim , güzel yürekli arkadaşım...

Back