Testim 0 cıktıgında iki kutu ilaç yazdı adet oldugunda kullan dedi ben de adeti bekliyorumDoktorunla konuş canım hamile olmadığına eminde söktürücü verir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testim 0 cıktıgında iki kutu ilaç yazdı adet oldugunda kullan dedi ben de adeti bekliyorumDoktorunla konuş canım hamile olmadığına eminde söktürücü verir
Kızlar acil cvp ya cuma günü beta baktirdim negatif çıktı. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım negatif. Sizce varsa gebelik bugün beta baktirsam çıkar mı artık?
Testim 0 cıktıgında iki kutu ilaç yazdı adet oldugunda kullan dedi ben de adeti bekliyorum![]()
Canım çok teşekkür ederim bakalım 9unda tekrarlarım testi sonra da kan testine gideri m artıkhadi senden de gelir inşallah güzel bebiş haberleri
Aynen çok doğru söylüyorsun iyi ki varsınız :)
Daha yapmadım canım.kocam diyo ki salı ya kadar bekle ama ben en fazla yarına kadar dayanabilirgm heycandam uçacak gibiyimCanım testttttt?????
Canımmmm hayırlı olsun inşallah bende senin gibi görürüm çift çizgiyi :)Kızlar selam bugün erken gebelik testi yaptım 3 gün var batıma silik ikinci çizgi çıktı galiba hamileyimmmmm![]()
Daha yapmadım canım.kocam diyo ki salı ya kadar bekle ama ben en fazla yarına kadar dayanabilirgm heycandam uçacak gibiyim
En kısa zamanda inşallah Allahımm hayırlı ni evlat nasip eder canımCanım ben bu ay 4 gün erken havlu attım. Ümitler bidahaki aya kaldı
İnşallah canım alırız mutlu haberlerini burdanCanımmmm hayırlı olsun inşallah bende senin gibi görürüm çift çizgiyi :)
tamam cnm :)şimdi görümceme gidicem oturdugu yerde varsa nöbetçi eczane alıp yapcam :)Yaaa inanamıyorum sana gerçekten. Boşver kocanı benim için yap testi noollurrrr
tamam cnm :)şimdi görümceme gidicem oturdugu yerde varsa nöbetçi eczane alıp yapcam :)
3 eylülde doktora gittim.ultrasonda baktı yumurtlama 3-4 gün önce olmuş dedi.bat 13 eylül. Acaba ne zaman idrar testinde cikar
Kaç gün gecikti ki
Gecikmedi cnm daha 5 gün var cuma günü regl olucam ayin 11 de.
İşte o beklemek olmasa:)Ayın 10unu beklemelisin en azından canım
İşte o beklemek olmasa:)