- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
aynen canım doğru söylüyorsunyani en azından o gün daha yataktan çıkmadan başına neler gelebileceğni anlıyosun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım doğru söylüyorsunyani en azından o gün daha yataktan çıkmadan başına neler gelebileceğni anlıyosun :)
hayırdır canım ne oldu eger çok özel deyilsene yazık ki adet olmadım ama yapmadım da.
içimden de gelmiyo yapmak kocam çok canımı sıktı![]()
anladım canım sıkma canını herşey yoluna girer bence yap testini belki bebişin sana moral olucaktır bugünündeeşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz annemlerden pazartesi günü geldik bugün cumartesi kaç gündür işten geliyor sürekli yukarı çıkıyor bendd bunu dile getirince kötü oldum üzüldüm ağladım özür diledi ama yinede yukarı çıktı öyle yani bu kadar kısa deil geçmişide var zaten de bugn ki sıkıntımız bu kadar o yüzden ne test isteği kaldı ne de başka bir şey![]()
üzülme eşin gelince konuşmayı dene canım orta yolu bulmaya çalışın onunda kendi bi evi yuvası olduğunu anlatmaya çalış gitmesinin problem olmadıgını ama çok sık oldugunu rahatsız oldugunu belli et umarım düzeltirsinizmarkete gidip alacaktık işte yukarı çıktı...
bugünde geçti![]()
eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz annemlerden pazartesi günü geldik bugün cumartesi kaç gündür işten geliyor sürekli yukarı çıkıyor bendd bunu dile getirince kötü oldum üzüldüm ağladım özür diledi ama yinede yukarı çıktı öyle yani bu kadar kısa deil geçmişide var zaten de bugn ki sıkıntımız bu kadar o yüzden ne test isteği kaldı ne de başka bir şey![]()
2 senelik evliyiz ve evlenirken bana böyle olacağından hiç bahsetmedi o yüzden aşılmıyorbence de kafana takma canım. zor bi durum gibi görünüyo evet ama konuşarak ortak bi yol bulabilirsiniz. sen üzülme bebişi de üzme
Bu dediklerini çokça denedim sonunda hep üzüldüm o yüzden alışmaya çalışmak en iyisi dedim ama böyle üst üste olunca insan dayanamıyorüzülme eşin gelince konuşmayı dene canım orta yolu bulmaya çalışın onunda kendi bi evi yuvası olduğunu anlatmaya çalış gitmesinin problem olmadıgını ama çok sık oldugunu rahatsız oldugunu belli et umarım düzeltirsiniz
Aynen çok doğru söylüyorsun iyi ki varsınız :)ne demek canım benim, aynı olmasa da hepimizin benzer sorunları oluyo. burada insan sorunlarını daha rahat paylaşabiliyor, yargılanma kaygısı olmadan. doğru yerdesin![]()
Arkadaslar en son 30 temmuzda adet olmuştum bu ay progesteron sonucum 0 çıktığı için gebelik testi yapmadım bile ne zaman gelir bu kırmızılar fikri olan var mı
Kızlar selam bugün erken gebelik testi yaptım 3 gün var batıma silik ikinci çizgi çıktı galiba hamileyimmmmm![]()
Canım çok teşekkür ederim bakalım 9unda tekrarlarım testi sonra da kan testine gideri m artıkEvet çizgi görünüyo bence hamişsiiiinnnn tebrikler canım![]()